Annonce
Annonce
OB og Ivan Poulsen forlænger samarbejdet
Nyt fra U17

OB og Ivan Poulsen forlænger samarbejdet

24 feb 2021
Annonce

Siden 2017 har Ivan Poulsen været U17-cheftræner på vores Akademi, og vi har netop forlænget aftalen, så han også i den kommende sæson skal stå i spidsen for U17-holdet.

Annonce

Ivan Poulsens trænerkarriere i OB går mange år tilbage. Han har bortset fra et enkelt år i 2016/17-sæsonen været en del af trænerstaben i Ådalen, siden han i 2013 blev ansat som U14-træner. U17-mandskabet har han haft siden sommeren 2017, og nu er kontrakten blevet forlænget, hvilket glæder teknisk chef på Akademiet, Tonny Hermansen.

- Ivan er et stort trænertalent, som har fået en stor fodboldviden gennem sine mange år som fodboldtræner, og vi er rigtig glade for, at vi fortsat kan få glæde af hans kvaliteter som træner. Han kender kulturen i klubben, han har været en del af holdet længe, og han har haft flere forskellige roller i klubben, siger Tonny Hermansen, inden han sætter nogle ord på, hvordan Ivan Poulsen passer ind i resten trænerteamet på Akademiet.

- For at få det optimale ud af hele trænerkabalen på Akademiet, så er det vigtigt at have nogle forskellige træner- og personlighedstyper blandt trænerne. Ivan er i sin træningsstil og personlighed mere ekstrovert og umiddelbar end mange af de andre trænere på Akademiet. På det parameter skiller han sig faktisk lidt ud i forhold til de fleste trænere eliteniveau herhjemme, og det skal helt afgjort forstås positivt. Det medvirker til, at han kommer med nogle andre kvaliteter og inputs end mange af de andre trænere på vores trænermøder, så han er en vigtig del af et fantastisk hold af trænere, og det er rigtig glædeligt, at vi har forlænget samarbejdet med Ivan, siger Tonny Hermansen.

At sammensætningen af trænere på Akademiet er god, kan Ivan Poulsen sagtens nikke genkendende til, og trænersammensætningen er faktisk noget af det, der gør, at han var interesseret i at forlænge samarbejdet.

- Først og fremmest er OB en klub, der betyder meget for mig, i og med jeg har været træner i klubben lige siden 2013 med en enkelt afstikker til Svendborg i 2016/17-sæsonen. Akademiet er fyldt med visionære og ambitiøse fodboldtrænere, som hver eneste dag arbejder hårdt for at skabe førsteholdsspillere til klubben, og det vil jeg fortsat rigtig gerne være en del af, siger Ivan Poulsen.

Poulsen har haft U17-drengene siden sommeren 2017, og det er en årgang, han finder rigtig spændende at træne, og det passer ham rigtig godt at træne drengene i denne aldersgruppe.

- Jeg synes, U17-årgangen er en rigtig spændende årgang at arbejde med. Det er den første årgang, hvor man træner dem i to år, så der er masser af tid til at påvirke spillernes udvikling. Vi skal klæde dem på, så de har egenskaberne til på sigt at kunne blive førsteholdsspillere her i klubben – både i forhold til det spillemæssige, mentale og menneskelige, siger Poulsen.

Lige nu er U17-Ligaen sat til at starte den 20. marts, hvor vi starter på udebane mod Brøndby IF. Om det sker den dato, er endnu for tidligt at sige, men Ivan Poulsen håber rigtig meget på det.

- Vi glæder os helt vildt til, at vi igen får lov at spille fodbold, så hver gang der er pressemøde, sidder vi selvfølgelig og krydser fingrene, for at vi igen kan komme i gang. Den kommende halvsæson skal vi bruge til at arbejde videre med de ting, vi også arbejdede med i efterårssæsonen.

- Fokus skal være på at udvikle spillerne som individer, så vi gør dem klar til at tage næste skridt, som for nogle af drengenes vedkommende er U19-fodbold. Derudover er det vigtigt for os, at vi kommer til at levere nogle bedre præstationer i vores kampe, end vi gjorde i efteråret, så vi også i kampsituationer kan se en udvikling i det arbejde, vi laver på træningsbanen.

Aftalen med Ivan Poulsen er forlænget med et enkelt år, så han fortsætter med at stå i spidsen for U17-holdet frem til sommeren 2022.

Annonce