OB og Tonny Hermansen forlænger samarbejdet
Akademi, Nyt fra OB

OB og Tonny Hermansen forlænger samarbejdet

09 nov 2018

OB og talentchef Tonny Hermansen har forlænget samarbejdet, så det nu gælder frem til sommeren 2023.

OB og talentchef Tonny Hermansen er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet. Således gælder den fælles aftale nu frem til sommeren 2023.

Tonny Hermansen har en lang historie som træner og talentchef i forskellige klubber. Da han kom til OB i 2015 var det som cheftræner for U19-holdet, og året efter blev han talentchef, således at han i dag står i spidsen for klubbens akademi og for talentudviklingen generelt.

- Tonny Hermansen er en hårdt arbejdende og meget engageret chef for vores akademi, og hans energi og dedikation smitter af på hans omgivelser. Vi har i de seneste år brugt ekstra mange ressourcer på, at vores talentudvikling skulle have et ekstra skub i den rigtige retning, og i dag har vi fuldtidsansatte trænere til alle hold fra U13 til Superligaen. Her har Tonny stået i spidsen for, at hele teamet i fællesskab har skabt en klar retning for, hvad det er, OB skal og vil - både på banen og udenfor banen. Vi har øget mængden af træning, og vi kan se, at det også flytter vores generelle niveau på talentholdene. Der er kommet mere klare beskrivelser af de måder, vi gerne vil gøre tingene på, og det er helt naturligt, at Tonny fortsætter det arbejde og den udvikling, han har været med til at sætte i gang i OB, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

For Tonny Hermansen er det en spændende udfordring at videreføre de mange tanker og idéer, der er blevet sat i søen i de seneste år.

- De seneste år har været de første skridt på vejen i forhold til at skabe grundlaget for den talentudvikling, vi fremover gerne vil stå for i OB. Til næste sommer kommer der et nyt licensstystem i dansk fodbold, og det giver god mening at fortsætte samarbejdet, så vi kan føre vores udvikling videre under de nye og skærpede krav, der bliver stillet. Dels skal vi leve op til de krav, men samtidig skal vi også skabe resultater af det store arbejde, vi gør, og af de midler, der bliver brugt på talentudviklingen, siger Tonny Hermansen og fortsætter:

- Vi har efterhånden mange unge spillere fra vores eget akademi, som er blevet en del af førsteholdstruppen, og som også kan være med til at gøre en forskel for OB. Sådan skal det også være fremover, og jeg glæder mig til, at vores stab omkring akademiet bliver sammensat og gearet til de krav og udfordringer, der venter os. De første 3,5 år jeg har været i OB har været rigtig positive, og jeg glæder mig hver dag over, at alle ansatte i klubben giver lyst til og bidrager til det arbejde og den udvikling, der sker. Det gælder hele vejen op til sportsdirektøren, der også ønsker en retning, hvor talentudviklingen har stor betydning. Derfor har jeg ikke været et sekund i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte arbejdet.

Inden Tonny Hermansen kom til OB var han blandt andet Head of Coaching i FC Midtjylland og cheftræner for Vejle Boldklub i 1. division.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik