IMG_8289

10.05.2022 07:34

Efter en god første halvleg med en to-måls føring bliver det alligevel en spændende afslutning, hvor OB’s U15-drenge løber med en sejr på 3-2 ude mod EfB.

OB: Noah Hovgaard Lassen

Lørdag eftermiddag gæstede OB’s U15-drenge Esbjerg, hvor drengene kunne tage en sejr med hjem til Ådalen.

Første halvleg startede godt ud for OB, og vi var i god kontrol med spillet; både offensivt og defensivt. Efter et par gode chancer i indledningen, brød Mads Abrahamsen igennem på venstresiden via kombinationer med Richard Helveg og William Martin, og sparkede den til sidst ind bag målmanden, efter 17 minutter.

Scoringen ændrede ikke så meget ved, at OB havde styringen på spillet. Efter 32 minutter blev Victor Vestby spillet fri på et indøvet frispark af Mikkel Juhl, og gjorde det til 0-2.

Efter pausen startede vi igen bedst og allerede efter tre minutter, kunne Vitus Friis sætte den i kassen fra kanten af feltet efter et gennemspillet angreb.

Kort tid efter scoringen til 0-3, vågnede Esbjerg op og scorede. Det fik skabt uro, hvilket førte til fejl fra vores side. Dette betød, at Esbjerg fik scoret endnu engang.

Efterfølgende formåede vi igen at få ro på kampen, indtil den blev fløjtet af.