Annonce
Annonce
OB sælger Mathias Greve
Førsteholdet

OB sælger Mathias Greve

27 jan 2020
Annonce

Midtbanespilleren Mathias Greve skifter til Randers FC med øjeblikkelig virkning.

Annonce

Mathias Greve tog ikke med resten af holdet til Tyrkiet i dag, og det var der en god grund til. Midtbanespilleren fik lov til at forhandle kontrakt med en ny klub, og det er nu faldet på plads. Således har OB solgt ham til Randers FC, og han skifter med øjeblikkelig virkning på en treårig kontrakt.

- Mathias har været en god spiller for OB og er et produkt af vores samarbejde i Øens Hold, hvor han kom til fra Langeskov og siden var igennem vores akademi på alle ungdomsholdene. Det helt store gennembrud har måske manglet, men han har altid opført sig professionelt og udført sit arbejde for OB med stor arbejdsiver. Vi har mange gode midtbanespillere i klubben, og her har Mathias stået lidt tilbage i rækken og har ikke fået fast spilletid. Derfor er det naturligt, at han nu søger andre græsgange, og vi er glade på hans vegne over, at han så hurtigt har fundet sig en ny klub. Vi ønsker ham held og lykke i fremtiden, og han vil altid være velkommen i Ådalen, hvis han skulle kigge forbi, siger sportsdirektør Jesper Hansen om salget.

24-årige Mathias Greve siger om sit skifte til kronjyderne:

- Når jeg skifter nu, er det fordi, jeg og klubben er enige om, at det var tid til at prøve noget nyt. Historien om min tid i OB har været, at de første tre-fire år var med en opadgående kurve, mens de senere år har været meget op og ned. Når det så er sagt, har jeg i hele min OB-tid været stolt over at repræsentere den klub, som jeg har været en del af, siden jeg var 12 år. Jeg vil aldrig glemme min tid i Odense, for det var jo en drengedrøm som fynbo at komme til at spille for Striberne. Jeg vil naturligt blive ved med at følge OB, som jeg synes står et rigtig godt sted den dag i dag. Der er virkelig en god spillertrup, en stor skare af engagerede fans og professionelle folk omkring holdet, så alt muligt held og lykke til dem. Nu ser jeg frem til den nye mulighed, som jeg har fået i Randers FC.

Mathias Greve kom til OB i 2007 som 12-årig, spillede på alle ungdomsholdene og blev rykket op i førsteholdstruppen i 2014, hvor han fik debut d. 25. juli mod FC Vestsjælland. Siden er det blevet til 151 kampe for Striberne med 12 mål og 12 assists på CV´et. Seneste mål var mod Lyngby d. 10. november sidste år, mens han lavede en assist i sin nu sidste kamp for OB d. 16. december.

Annonce