Annonce
Annonce
OB sælger Mathias Jørgensen til New York Red Bulls
Nyt fra OB, Førsteholdet

OB sælger Mathias Jørgensen til New York Red Bulls

12 feb 2019
Annonce

OB har solgt den 18-årige Mathias Jørgensen til den amerikanske klub New York Red Bulls. Den unge angriber skifter til MLS-klubben med øjeblikkelig virkning.

Annonce

Mathias Jørgensen skifter sin fuldtidskontrakt med OB ud med et udlandseventyr, når han i dag skifter til New York Red Bulls i USA. Den blot 18-årige angriber har på meget kort tid overbevist om sit talent og sine kvaliteter i OB, og det har også skabt interesse fra udenlandske klubber.

- Vi er selvfølgelig stolte over, at vi kan sælge et af vores unge talenter til en økonomisk stærk klub. Mathias har fået muligheden for at komme afsted på et tidligt tidspunkt, men vi er også overbeviste om, at han både menneskeligt og fodboldmæssigt er klar til det. Den udvikling, modenhed og ærgerrighed han har vist, siden vi hentede ham for et par år siden, har kun peget i én retning, og det skyldes selvfølgelig både Mathias’ egen indsats, hvor han i Superligasammenhæng har formået at fortsætte sin udvikling fra akademi-tiden. Men det skyldes også, at vores set-up omkring vores akademi er styrket betragteligt i de seneste år. Det begynder vi at se resultaterne af nu, hvor de dygtigste af de talenter, vi har arbejdet med, også slår igennem på Superliganiveau. Det skal vores dygtige akademitrænere se som et kæmpe skulderklap, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Mathias Jørgensen er spændt på den udfordring, der venter, og han glæder sig til at skrive et nyt kapitel i sin endnu meget unge karriere.

- Det er kæmpestort at få muligheden for at komme til udlandet. Jeg kommer til en klub, der rigtig gerne vil bruge unge spillere, og som har haft succes med det i de seneste sæsoner og alligevel har skabt gode resultater i ligaen. Så det føles rigtigt, og samtidig kommer jeg til en liga, der er i kraftig udvikling, og hvor der er en kæmpestor interesse og opmærksomhed, som jeg helt sikkert også skal vænne mig til. Men jeg føler mig godt rustet til det, for jeg har modnet mig rigtig meget i de to år, jeg har været i OB. Jeg ved hvad det vil sige at skulle stå på egne ben, og fodboldmæssigt har jeg udviklet mig langt mere og langt hurtigere i OB, end jeg havde turdet forestille mig. Det er jeg meget taknemmelig for, og jeg må sige, at den måde OB’s akademi fungerer på, har gjort det til en fantastisk tid, ligesom det har været stort at få en førsteholdskontrakt og kampe i Superligaen. Man ved aldrig hvad fremtiden bringer, men det kunne være spændende at vende tilbage en dag, siger Mathias Jørgensen.

På seniorniveau nåede Mathias Jørgensen at optræde 18 gange for OB’s førstehold, hvor han scorede tre gange.

Annonce