OB sælger Mikkel Desler
Førsteholdet

OB sælger Mikkel Desler

20 mar 2019

Vi har onsdag solgt Mikkel Desler, som har spillet 121 førsteholdskampe, til den norske klub FK Haugesund.

OB har i dag solgt 24-årige Mikkel Desler, der med omgående virkning skifter til den norske klub Haugesund, som i sidste sæson blev nummer fire i Eliteserien.

- Mikkel er en rigtig OB-dreng, der har formået at tage skridtet fra vores ungdomsafdeling og til at blive Superligaspiller i klubben. Vi havde fra start af rigtig store forventninger til Mikkel, og dem har han i perioder også levet op til, hvilket 26 ungdomslandskampe, fire landskampe for OL-landsholdet i 2016 og mere end 100 førsteholdskampe i OB-trøjen også vidner om.

- På det seneste har han stået i skyggen af Ryan, og derfor har Mikkel haft et ønske om at få mere spilletid og om at spille fast. Derfor ville vi ikke stå i vejen for ham, da Haugesund kom med en forespørgsel om at købe Mikkel. Så vi siger tak for denne gang og ønsker en rigtig OB-dreng alt det bedste i Haugesund og i hans videre fodboldkarriere, siger Jesper Hansen.

Mikkel Desler selv ser positivt på skiftet til Haugesund, om end det er lidt specielt for ham at forlade OB.

- Det er en speciel dag for mig. Jeg har været OB-spiller, siden jeg var 11 år, så det er selvfølgelig noget underligt noget at skifte væk fra OB. Det er vanvittigt mange år, og jeg har haft en rigtig god tid i klubben. Men jeg er kommet til et punkt i min karriere, hvor jeg har brug for at spille fast. Det har jeg ikke haft muligheden for at gøre i OB på det seneste, men jeg tror på, at jeg kan spille mig ind i startopstillingen i Haugesund.

- Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg stadig håber alt det bedste for OB og fansene. Jeg håber rigtig meget på, at de drømme og mål, der er i klubben, bliver realiseret. Det har vi ikke lykkes med i min tid, men jeg er sikker på, at det nok skal lykkes for drengene i fremtiden – og forhåbentlig sker det allerede i år. Jeg er og bliver en Odensedreng, så jeg kommer helt sikkert tilbage til byen i fremtiden, siger Mikkel Desler.

Mikkel Desler har spillet 121 førsteholdskampe for OB, hvor det er blevet til et enkelt mål og 11 assists.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik