17.03.2019 19:47

OB tog imod Randers i grundspillets sidste kamp og sikrede sig den sjette sejr i træk.

Superligaen

Søndag d. 17 marts, 17.00, Nature Energy Park

OB – Randers FC 1-0 (1-0)

43. min. Jacob Barrett Laursen

OB: 88. min. Julius Eskesen

Randers FC: 41. min. Nicolai Poulsen

Sten Grytebust – Oliver Lund, Jeppe Tverskov, Alexander Ludwig (84. min. Mikkel Desler) – Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen (70. min. Julius Eskesen), Jens Jakob Thomasen, Troels Kløve, Jacob Barrett Laursen – Bashkim Kadrii (80. min. Nicklas Helenius), Anders K. Jacobsen

Bænken: Oliver Christensen, Rasmus Festersen, Nicklas Helenius, Julius Eskesen, Mikkel Desler, Mathias Greve, Mads Frøkjær-Jensen

Randers FC’s holdopstilling:

Patrick Carlgren – Jonas Bager, Kasper Enghardt (70. min. Mads Aaquist), Erik Marxen – Johnny Thomsen, Andre Rømer (45. min. Emil Riis Jakobsen), Nicolai Poulsen, Frederik Lauenborg (80. min Benjamin Stokke), Kevin Conboy – Saba Lobjanidze, Marvin Egho

Bænken: Emil Riis Jakobsen, Mads Aaquist, Björn Kopplin, Benjamin Stokke, Mikael Boman, Jonas Dakir, Tobias Damsgaard

Tilskuertal: 6.366

Det var en blæsende aften i Odense, hvor striberne tog imod Randers i grundspillets sidste kamp. Striberne kom bedst fra start med en pænt stor chance til AK, hvorefter kampen gik meget frem og tilbage i det første kvarter.

Efter en halv time var der stadig ikke ét hold, der for alvor havde sat sig på kampen. Der var et par store chancer, blandt andet to til AK, hvor han havde bolden inde i feltet, og der skulle ikke meget mere til, for der kom mål. Randers havde ikke meget – deres farligste chance var, da et forsøg på en lang aflevering fra Grytebust blev blokeret af en Randers-spiller, og bolden var tæt på at sejle i mål.

OB satte sig mere og mere på kampen, og i de døende minutter af første halvleg fik de nettet til at blafre. Det var endnu en back-kombination, hvor Ryan Johnson Laursen kom fri ude på højrekanten og satte et fladt indlæg ind i feltet. Jacob Barrett Laursen fra den modsatte back trak sig fri og sparkede den sikkert i kassen, så han kunne bringe OB foran 1-0, hvilket også var resultatet ved pausen.

Randers kom ud med et offensivt udtryk i anden halvleg, og man kunne godt se, at de skulle bruge tre point, for at holde deres plads i top seks. Striberne fik dog dæmpet presset og kom også selv til et par chancer. Efter 65 minutter kom AK til en stor chance, hvor han kom i en en-mod-en mod målmanden, men han kunne desværre ikke konvertere chancen til en scoring.

Randers pressede på til sidst, og det var tydeligt, at de skulle bruge mindst et mål. De foretog et par offensive indskiftninger og skiftede system. OB-defensiven stod dog ret solidt og holdt Randers fra at få alt for mange chancer.

En af Randers’ største chancer kom, da Johnny Thomsen stod fri på kanten af feltet og sendte et lavt skud afsted med venstreskøjten som røg lige forbi venstre stolpe. Striberne kom til en stor chance efter 86 minutter, da Kløve sendte et fladt indlæg foran, som AK var tæt på at kunne nå frem til.

Randers sendte alle mand frem, men de kom ikke til særlig store chancer. OB’s Helenius kom i den modsatte ende frem til en rimelig stor en af slagsen, da han tog bolden godt ned, og var lige ved at kunne få afsluttet inde i feltet. Det blev den sidste store chance i kampen. Det endte med en OB-sejr på 1-0, den sjette sejr i træk og sæsonens 10. clean sheet i Superligaen.