IMG_7315

18.01.2020 11:09

Striberne tog en sejr på 3-0 over Middelfart Boldklub, som her til formiddag var på besøg på Bane 2 i Ådalen.

OB: Tarik Ibrahimagic (88.)

Årets første træningskamp stod i dag i Ådalen på Bane 2, hvor vi havde besøg af Middelfart Boldklub fra 2. division. Det var fra første fløjt et OB-mandskab, som satte det røde mandskab under pres og rullede det ene angreb efter det andet ned mod gæsternes mål.

En strid vind stod ind over banen, så Striberne holdt fornuftigt kuglen på jorden og kombinerede sig fint frem, og det var tæt på at give Julius Eskesen chancen efter 10 minutter, men Middelfart slap med skrækken.

Efter en indledende dominans fra vores side kom Middelfart lidt mere med i kampen og fik en to-tre muligheder, men der var styr på det i forsvaret. Til gengæld havde vi et par af de store tilbud til først Max Fenger og siden Kingsley Madu efter små 20 minutter, men ind ville bolden ikke. Vi havde også et par hjørnespark, som gav noget uro i gæsternes felt, og der skulle ikke meget til, før bolden var trillet i de hvide netmasker.

Julius Eskesen havde et godt forsøg med otte minutter til pausen, men Middelfarts keeper fik med en fodparade afværget, og de to hold kunne afslutte 1. halvleg uden mål. I anden omgang skiftede vi hele holdet, og solen tittede pludseligt frem bag de nøgne grene ved måltavlen.

Det inspirerede os til endnu en god start, og Anders K. Jacobsen var tæt på efter få minutter. Herefter flød spillet uden de store chancer, men efter en time var der for alvor gang i den. Først hamrede Issam Jebali bolden på overliggeren, inden Sander Svendsen var tæt på.

Den målfarlige nordmand fik dog en ny chance efter glimrende opspil fra Mathias Greve og Oliver Lund, og så var der kasse, da han stille og roligt prikkede bolden ind til 1-0. Kort efter var han tæt på at få ram på en flugter, men vi skulle lige vente et par minutter mere for at se en scoring. Issam Jebali drev bolden frem i venstre side, og så lagde han den smukt i det lange hjørne til 2-0.

Jebali var tæt på igen, da han samlede en clearing op, men kuglen sejlede forbi et tomt mål. Dog ville vores nummer 7 gerne på tavlen igen, og da han fik chancen på en friløber 10 minutter før tid, lobbede han iskoldt kuglen til 3-0 og havde endda minuttet efter et godt forsøg.

Sander Svendsen var tæt på med en afslutning fra en spids vinkel med få minutter igen, og det samme var Greve, inden Svendsen tvang keeperen til en fin redning. Det blev dog ved de 3-0 og dermed en god start på træningskampene i 2020.