_DSC8354 copy

24.04.2023 20:01

Vi var hele paletten rundt, da vi her til aften fik vendt 0-2 til 2-2 efter en intens kamp med både frisparksmål, straffespark og et underkendt mål.

OB: Yankuba Minteh (53.)

Lyngby BK: Pascal Gregor (7.), Marcel Rømer (44.), Rezan Corlu (55.), Andreas Bjelland, (58.), Lucas Hey (94.)

Kampens dommer:
Jakob Alexander Sundberg

Tilskuertal:
7.952

En stemningsfyldt Richard Møller Nielsen Tribune dominerede lydbilledet kampen igennem, da vi mandag aften tog imod mod Lyngby Boldklub.

Og de mange striber på stadion fik hurtigt lov at juble, da Yankuba Minteh frækt fandt Jørgen Skjelvik, Bashkim Kadrii og Emmanuel Sabbi foran mål. I kamp om bolden væltede Bashkim Kadrii, da han var ved at få afsluttet, inden Emmanuel Sabbi sparkede bolden i mål. Desværre ramte Bashkim Kadrii bolden med knæet, da han væltede, og her var Sabbi offside, så scoringen desværre blev annulleret efter VAR-check.

Ikke mange minutter senere kom vi desværre bagud, efter Petur Knudsen headede bolden i mål på hjørnespark. Efter en intensiv første halvleg  var dette også stillingen ved pausen.

Der skulle ikke gå mange minutter af anden halvleg, før Lyngby desværre kunne fordoble deres føring til 0-2, da Kolbeinn Finnsson sparkede bolden mål.

Kort efter lagde Emmanuel Sabbi bolden på tværs af målfeltet in til Yankuba Minteh, som bagerst i feltet bankede bolden pragtfuldt i mål.

Senere udbrød en større jubel på stadion, da Emmanuel Sabbi blev nedlagt i feltet, og dommeren pegede på straffesparkspletten. Dette stod Bashkim Kadrii for at tage, men gæsternes målmand reddede desværre hans afslutning.

Senere fik vi tildelt et frispark lige på kanten af feltet, som Naatan Skyttä bankede op i krogen, og målscoren var udlignet.

Det blev dog ved stillingen 2-2, og vi kunne forlade banen med et point efter at have været nede 0-2.