Annonce
Annonce
OB skal have ny cheftræner
Alka Superliga

OB skal have ny cheftræner

21 maj 2018
Annonce

Bestyrelsen og den sportslige ledelse har vurderet, at der skal en ny mand i spidsen for trænerteamet i OB med omgående virkning.

Annonce

Efter tre år med Kent Nielsen som cheftræner, vil OB fra den nye sæson have en ny mand i spidsen for trænerteamet. OB’s bestyrelse og sportslige ledelse har således vurderet, at der skal nye tanker til, for at udviklingen kan fortsætte og potentialet i truppen kan blive indløst.

Kent Nielsen kom til OB i sommeren 2015, hvor hans opgave var at få truppen på ret kurs, skabe kontinuitet og en tydelig spillestil. På alle punkter er de opgaver blevet løst med stor professionalisme, entusiasme og med et hårdt og intensivt arbejde. Selvom der har været fremgang på stort set alle parametre, har det sidste punkt dog ikke levet op til forventningerne. Nemlig resultaterne.

- Der har været rigtig mange gode tegn på, at klubben og truppen har udviklet sig i den rigtige retning i de seneste sæsoner. Vi er på alle måder blevet en mere sammentømret klub og trup, og der er kommet en helt anden struktur over det arbejde, der bliver gjort i det daglige. Det har Kent været en meget vigtig del af, og der er skabt et meget solidt fundament at bygge videre på. Desværre må vi også konstatere, at vi ikke har levet op til vores sportslige målsætning de seneste år, og selvom vi hele tiden er kommet tættere på, så er vi nået til den beslutning, at det vil gavne klubben at skifte cheftræner. Der er bygget et stort potentiale op, som vi ikke har fået forløst, og det har vi en stor tiltro til, at vi vil kunne gøre med nye øjne, nye idéer og friske tanker, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

OB indleder nu arbejdet med at finde den cheftræner, der skal stå i spidsen for holdet, når træningen til den nye sæson begynder 18. juni. I forvejen er det på plads, at Henrik Hansen tiltræder som assistenttræner efter sommerferien. Frem til sommerferien vil OB’s øvrige trænerstab varetage opgaverne omkring ligatruppen.

Annonce