OB skriver kontrakt med Alexander Juel Andersen
Nyt fra OB

OB skriver kontrakt med Alexander Juel Andersen

07 jan 2020

Forsvareren Alexander Juel Andersen bliver i OB og har skrevet en kontrakt på to og et halvt år.

I august måned lejede OB Alexander Juel Andersen på en fire måneders kontrakt, og den lejeaftale er nu vekslet til et permanent ophold. Vi har købt ham fri af Vendsyssel og udstyret forsvareren med en kontrakt, der gælder to og et halvt år frem i tiden fra 1. januar.

- Alexander Juel Andersen greb chancen og har gjort det så godt, at vi fandt det naturligt at lave en ny aftale med ham. Han har spillet en del kampe for os i efteråret, hvor han med sin fleksibilitet og erfaring har vist sit store værd for holdet. Han er gennemført professionel og spiller den position, som træneren sætter ham på uden at kny. Han er på den måde en ægte teamplayer, som først og fremmest tænker på holdet og sætter en ære i at forsvare. Han er faldet utroligt godt til i truppen og er meget vellidt. En ægte leder på og udenfor banen, som kender klubben og er fuldt integreret. Vi er meget glade for, at Alexander har villet os og nu bliver på Fyn, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Selv siger Alexander Juel Andersen om sin nye kontrakt:

- Jeg er først og fremmest rigtig glad for, at jeg får lov til at fortsætte i OB. Det var oplagt for mig, da jeg kender klubben nu og er faldet godt til både på og udenfor banen. Jakob Michelsen har vist mig tillid, og det betyder, at jeg har fået en del spilletid og været inde i en fin udvikling, som jeg selvfølgelig håber fortsætter.

- OB er en meget professionel klub med et godt hold og en fin arbejdskultur. Spiller for spiller er det et stærkt mandskab, som skal have forløst potentialet og indfriet målsætningerne. Det betyder meget, at omklædningsrummet er så godt, for det betyder også, at vi kan stille krav til hinanden. Jeg vil vinde for enhver pris, og det er nemmere og sjovere, når man har det godt med hinanden.

Alexander Juel Andersen startede karrieren i Viborg FF, inden han først blev lånt ud til Randers FC og siden skiftede til AC Horsens i 2011. Her spillede han i to år, inden turen gik til AGF i fem sæsoner. I 2018 drog han nordpå til Vendsyssel FF, hvor han var anfører. I august 2019 fik vi ham på leje i fire måneder, og nu er han så på kontrakt til sommeren 2022.

Han spillede 13 kampe for OB i efteråret 2019.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik