Annonce
Annonce
OB skriver kontrakt med Sebastian Zografos
Akademi, Nyt fra U17

OB skriver kontrakt med Sebastian Zografos

13 maj 2022
Annonce

Vi har i dag skrevet en treårig kontrakt med U17-spilleren Sebastian Zografos, så den energiske back er på kontrakt hos os resten af hans ungdomstid i klubben.

Annonce

Sebastian Zografos fylder i dag 16 år, og det fejrer han med at sætte sin signatur på en treårig ungdomskontrakt i OB.

- Vi er glade for, at vi har skrevet kontrakt med endnu en ung spiller, som er i gang med at udvikle sit potentiale. Sebastian har udviklet sig rigtig meget fra at være en offensiv spiller, som nu er blevet back. Det er en spiller, som er i gang med at udfolde sit potentiale, hvor han skal udvikle sit defensive arbejde, fordi han som udgangspunkt har et meget offensivt mindset, når han spiller. Det er noget, han er meget bevidst om, og samtidig har han en stor iver for at dygtiggøre sig hver eneste dag, siger Tonny Hermansen.

Sebastian Zografos startede som ungdomsspiller i OB, inden han skiftede til Brændekilde Bellinge Boldklub og derefter videre til Næsby Boldklub, som er to klubber, der er med i vores klubsamarbejde, Øens Hold; inden ringen sluttede, da han vendte tilbage til OB, hvor han sidste år blev Danmarksmester i U15-Ligaen.

- Det er samtidig også dejligt at se, at det ikke bare er ham selv, der er glad, men at hans forældre også er sindssygt stolte over deres barn. Hans forældre bakker op på den fede måde, og de er der virkelig for ham. De er hele tiden konstruktive i den udviklingssnak, vi løbende har med dem, siger Tonny Hermansen.

Sebastian selv glæder sig over at fortsætte i den stribede trøje, og med en kontrakt i hånden, ser han endnu bedre muligheder for at fortsætte sin udvikling.

- Jeg startede som femårig her i klubben, så jeg har altid været en OB-dreng inde i hjertet. Jeg er så glad og stolt, fordi jeg har arbejdet for det i mange år, og det tror jeg også mine forældre er, siger Sebastian.

Den unge OB’er håber også, at den her kontrakt kan føre ham ind i superligatruppen på sigt:

- Jeg håber, at jeg udvikler mig rigtig meget, så jeg måske en dag kan skrive en superligakontrakt her i klubben. Det er i hvert fald det, jeg jagter nu. Ellers så vil jeg bare tage det skridt for skridt og komme til træning hver dag og udvikle mig, fortæller han videre.

Sebastian går til dagligt i niende klasse på Provstegårdsskolen. Efter sommerferien starter han på Tietgen Handelsgymnasium, hvor er han bliver student, når han er færdig som ungdomsspiller.

Aftalen mellem OB og Sebastian Zografos løber frem til sommeren 2025.

Annonce