OB søger værtsfamilie (1)
Akademi

OB søger værtsfamilie

05 feb 2019

Nu har du mulighed for at hjælpe OB! Vi søger nemlig en værtsfamilie fra slutningen af juli, som kan have en ung akademispiller boende.

Vi søger en værtsfamilie pr. 1. august til en ung dreng og håber rigtig meget, at du har mulighed for at hjælpe os.

Så vil du hjælpe OB, og vil du have en fodboldspiller boende i huset, så er det nu, du har muligheden. Vi søger nemlig en værtsfamilie, der kan tilbyde et værelse til en af vores unge spillere. Familien skal rigtig gerne være bosat i Odense Kommune, og have gode transportmuligheder til Ådalen – enten med offentlig transport eller via cykel.

Udover et værelse skal du som værtsfamilie sørge for fuld forplejning til spilleren og være indforstået med, at han kommer til at bruge rigtig meget af sin tid på fodbold og skole, hvorfor det også vil være begrænset, hvor mange timer han er hjemme i hverdagene.

En værtsfamilie er vigtig for spillerens udvikling, så han får de optimale muligheder og forhold for at udvikle sig som fodboldspiller – samtidig med at han kan passe sin skolegang, så værtsfamilier er en stor og vigtig hjælp for talentarbejdet i Odense Boldklub.

Lyder det som noget for dig eller en du kender, så kan du kontakte talentchef Tonny Hermansen.

Tonny Hermansen: tohe@ob.dk – 2127 1409

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik