OB støtter kampen mod kræft med særlig Knæk Cancer-trøje

OB støtter kampen mod kræft med særlig Knæk Cancer-trøje

04 okt 2019

OB tager kampen op mod kræft, når holdet i udekampen mod AaB spiller i en særlig Knæk Cancer-fodboldtrøje fra hummel.

hummel har udviklet en særlig Knæk Cancer-fodboldtrøje, som hver af hummels store danske fodboldsponsorater vil bære i én kamp. For OB’s vedkommende gælder det udekampen mod AaB i Superligaen den 18. oktober. Resten af hummels sponsorklubber vil bære en trøje med det samme sorte design, hvor det kun er klubbernes logoer og diskrete antydninger af de respektive klubfarver, der adskiller de syv forskellige spillesæt. På alle trøjer er hummels normale logo erstattet af den kendte Knæk Cancer-blomst, der symboliserer den gode sag.

Den særlige OB Knæk Cancer-fodboldtrøje bliver sat til salg i et begrænset antal, og for hvert solgt eksemplar doneres 150 kroner ubeskåret til Knæk Cancer.

Udover det almindelige salg bliver alle de såkaldt ’Match Worn’-trøjer fra kampen mod AaB også sat til salg. Det betyder, at de trøjer som Bashkim Kadrii, Janus Drachmann og resten af holdet har haft på i kamp, bliver bortauktioneret via Odendo.dk fra mandag den 21/10 kl. 10.00. Her går hele det indkomne beløb til Knæk Cancer.

Salget af OB’s Knæk Cancer-fodboldtrøjer begynder lørdag den 5. oktober kl. 16.00 på BOOZT.com, ligesom trøjen også kan købes fysisk i INTERSPORT i Rosengårdcentret fra lørdag den 5. oktober. I forbindelse med søndagens kamp mod AC Horsens kan trøjen også købes i fanshoppen på Nature Energy Park.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik