_MG_8765

03.06.2023 14:46

Sæsonens sidste Superliga-kamp endte desværre med et 4-2-nederlag til FC Midtjylland på udebane i en hårdkæmpet kamp. Dermed slutter vores sæson her med en ottendeplads.

Kampens dommer: Mads Kristoffer-Kristoffersen

På et solbeskinnet og næsten udsolgt MCH Arena fik OB en fin start på kampen, hvor FC Midtjylland blev mødt med et intenst pres.

12 minutter inde i kampen kom Jakob Breum frem til en afslutning inde i FC Midtjyllands felt, men en redning fra hjemmeholdets målmand Jonas Lössl forhindrede os i at komme foran.

Efter et kvarters spil begyndte FC Midtjylland at presse på. Her kom hjemmeholdet frem til en afslutning, men målmand Martin Hansen diskede op med en solid redning inde i OB-buret.

Efter 28 minutter dømte dommer Mads Kristoffer-Kristoffersen straffespark til FC Midtjylland efter hånd på bolden, og hjemmeholdet kunne dermed bringe sig foran med 1-0.

Godt otte minutter efter hjemmeholdets føringsmål var det så OB’s tur til at få tildelt et straffespark, da Jeppe Tverskov blev revet ned inde i feltet. Mads Frøkjær tog sig af sparket, og kan kunne sikkert udligne til 1-1 til stor jubel hos det udsolgte udebaneafsnit.

Dog skulle der kun gå et par minutter, før FC Midtjylland igen bragte sig foran med 2-1, hvilket også var stillingen efter 45 minutters spil.

Efter pausen kom OB fint ud, og efter 50 minutter trykkede indskiftede Agon Mucolli af, men desværre gik bolden et stykke over mål.

Efter 57 minutter bragte FC Midtjylland sig desværre yderligere foran med 3-1 på et langskud et par meter uden for OB’s straffesparksfelt.

Et kvarter før slutfløjt fik vi tildelt endnu et straffespark, og her reducerede Mads Frøkjær sikkert til 2-3, men desværre for OB bragte FC Midtjylland sig foran med 4-2 et par minutter senere.

Kampen endte derfor 4-2 til FC Midtjylland, og dermed slutter 2022/2023-sæsonen med en ottendeplads. Vi takker mange gange for den enorme opbakning, som vi har fået gennem hele vejen igennem, og vi håber at se så mange som muligt igen i næste sæson.