11.07.2020 16:40

Første playoff-kamp i Randers bød på en tæt kamp mellem to hold, der hver havde en god halvleg. OB måtte dog se sig slået i sidste endte.

Kampens forløb
En kølig, men solrig lørdag aften bød på Europa League Playoff-bold. Den første kamp af to blev spillet i Randers. Kampens start bød på en del stribede kombinationer, som ikke bragte mange afslutninger med sig. I vanlig Randers-stil forsøgte hjemmeholdet sig med en masse lange bolde, som heller ikke rystede noget af sig.

Efter 18 minutter lykkedes de stribede kombinationer. Mads Frøkjær drev bolden frem i midten af banen. Her spillede han Moses Opondo, der lagde et lækkert, fladt indlæg, som Max Fenger kunne lægge sikkert i kassen og score sit første Superliga-mål.

Kronjyderne pressede på efter scoringen og kom frem til et par fine chancer. Blandet andet blev Tosin Kehinde spillet fri i højre side af feltet, hvor han kunne afslutte, men han formåede ikke at overliste Gribben i OB-målet.

Det svingede lidt frem og tilbage resten af halvlegen, men da der blev fløjtet til pause, var det os, der havde overtaget.

I pausen havde hjemmeholdet nok fået en skideballe af Thomas Thomasberg - de kom i hvert fald ud med mere tænding til anden halvleg og kom til et par lige ved og næsten-chancer.

Efter 65 minutter kunne hjemmeholdet også udligne til 1-1. Et hjørnespark bliver svævet ind i hovedet på Al-Hadji Kamara, som flot kunne heade bolden i mål.

Kort efter opstod der en meget underlig situation. Issam Jebali fik bolden ind over stregen og OB-spillerne jublede. Desværre blev der dømt offside på målet. Bolden blev sat hurtigt i gang, mens alle OB-spillerne stod i en klynge og fejrede scoringen. Så måtte alle mand spurte tilbage og afværge faren, og det lykkedes de heldigvis også med.

Efter 74 minutter kunne hjemmeholdet også bringe sig foran. Emil Riis modtog en bold ved bagerste stolpe, som han sikkert og præcist afsluttede ind bag Oliver Christensen i OB-målet.

Efter 77 minutter var Anders Klynge tæt på at udligne. Et par listige driblinger og en afslutning med venstreskøjten endte på overliggeren, hvor Patrik Carlgren i Randers-målet blot kunne stå at se på.

Til sidste pressede vi for alvor på. Oliver Lund var den første, der var tæt på at score. Han lagde den over til sit venstreben med en lækker dribling og afsluttede tæt forbi stolpen.

Et par minutter efter fik Mikkel Hyllegaard en stort chance. Han tog et drønende dybdeløb og blev spillet. Han fik også afsluttet, men Carlgren stod godt placeret i målet.

Meget mere blev det ikke til, og vi måtte se os slået af Randers FC. Resultatet gav os dog stadig et fint udgangspunkt til returkampen i Odense.