AaB: 21. min. Philipp Ochs, 32. min. Mathias Ross Jensen, 44. min. Jacob Rinne, 45.min. Oliver Abildgaard, 82.min. Magnus Christensen

Sten Grytebust - Ramon Leeuwin (87. min. Mathias Jørgensen), Jeppe Tverskov, Marco Lund - Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen (74.min. Julius Eskesen), Janus Drachmann, Troels Kløve, Jacob Barrett Laursen (46.min. Mikkel Desler) - Nicklas Helenius, Bashkim Kadrii

Bænken: Oliver Christensen, Julius Eskesen, Mikkel Desler, Mathias Greve, Jens Jakob Thomasen, Mathias Jørgensen, Anders K. Jacobsen

AaB's holdopstilling:

Jacob Rinne – Patrick Kristensen, Kasper Pedersen, Mathias Ross Jensen, Philipp Ochs – Kasper Kusk, Magnus Christensen, Oliver Abildgaard (79. Min Rasmus Würtz), Rasmus Thellufsen (79. Min. Kasper Risgård) – Tom van Weert (69. min, Wessam Abou Ali) Lucas Andersen

Bænken: Rasmus Würtz, Lukas Sparre Klitten, Oliver Klitten, Kasper Risgård, Michael Lansing, Wessam Abou Ali, Anders Bærtelsen

Tilskuertal: 4.404

I efterårets sidste Superligakamp tog OB imod AaB i noget, der skulle vise sig at blive en rodet affære med nordjysk sejr.

I kampens begyndelse sad OB på spillet, og det blev til flere pæne chancer. Ryan Johnson Laursen slog en flad bold ind i det lille felt, hvor Bashkim Kadrii prikkede bolden forbi sin direkte modstander, men det var gæsterne, der var først over returen.

Efter ti minutter fik AaB deres første chance, da de fik tilkæmpet sig et straffespark, efter dommeren vurderede, at Jacob Barrett brugte ulovlige midler inde i feltet. Tom van Weert stillede sig klar ved pletten og sparkede bolden ind forbi Sten Grytebust, men i stedet for mål dømte dommeren indirekte frispark til OB. Det skulle blive aftenens store samtaleemne, men beslutningen stod ved magt.

OB forsøgte sig med en fræk frisparkskombination senere i halvlegen, hvor Troels Kløve sprang over bolden, og Bashkim Kadrii løb ind mod midten med bolden. Han sendte den ud på kanten til Troels Kløve, som dernæst slog den hårdt ind i feltet. Ryan Johnson Laursen huggede første gang, men AaB-keeperen klarede.

Nicklas Helenius skulle komme i fokus mod slutningen af halvlegen. Først blev han spillet fri af Casper Nielsen, der havde luret hans løb rundt om AaB-forsvaret, men nordjydernes keeper blokerede afslutningen, som Helenius ellers forsøgte at skyde ind under keeperen.

Kort tid efter opsnappede AaB’s Lucas Andersen bolden modt på banen, og han drev bolden fremad og trykkede af - men langt forbi mål. Herefter var det Sten Grytebust, der klarede sagerne for OB, da han blev testet på Tom van Weerts hårde afslutning mod det lange hjørne, som OB-målmanden boksede flot ud til hjørnespark.

I tillægstiden til første halvleg var det OB’s tur til at få tilkendt et straffespark, og det hamrede Nicklas Helenius i nettet til en pauseføring på 1-0.

AaB kom ud til anden halvleg med et højt pres og dominerede spillet på bolden. Kasper Kusk fik i de første minutter en bold ude på højresiden og sendte den ind i fødderne på Abildgaard, der fik testet Grytebusts reflekser, men han havde styr på skuddet fra AaB-spilleren.

Ti minutter senere kunne Grytebust ikke gøre noget med et skud fra Kasper Kusk, der fra kanten af feltet sendte en krøllet afslutning afsted mod det lange hjørne. AaB fik bragt balance i regnskabet.

Stribernes første og største chance i anden halvleg tilfaldt Nicklas Helenius. Casper Nielsen sendte en høj bold ind i hovedet på en højtflyvende Helenius, som headede mod det korte hjørne, men AaB-keeperen sprang ned i sidste øjeblik og reddede bolden.

Med ti minutter tilbage af opgøret fik AaB et hjørnespark, som Kasper Kusk lagde ind i feltet, hvor Kasper Pedersen dukkede op ved bageste stolpe og prikkede bolden ind bag kridtstregen. Dommeren fløjtede ikke mål i første omgang, da linjedommeren vinkede for en forseelse, men efter en kort snak med sin linjedommer valgte dommeren alligevel at dømme mål. Selvom OB forsøgte at skabe noget i slutfasen, lykkedes det ikke at få ændret på kampens udfald, og AaB kunne tage de tre point med hjem til Nordjylland.