WhatsApp Image 2023-07-24 at 13.19.26

24.07.2023 13:00

Gæsterne fra B.93 kom tidligt foran, og derfor blev det til en kamp, hvor vi jagtede udligningen uden held.

Jonas Bøgelund

Mandag eftermiddag var vi igen på Nature Energy Park, hvor et hold bestående af reserver og akademispillere skulle møde oprykkerne til NordicBet-ligaen B.93.

Striberne lagde ud med et godt pres og allerede få minutter inde i kampen, kunne Markus Jensen sende den første afslutning mod målet efter et gennembrud, men som lige akkurat gik forbi højre stolpe.

Kort tid efter var det Johannes Selvén, der havde en stor mulighed, da Max Ejdum sendte en lang, flot aflevering ind til ham i feltet, og herfra kunne han sende bolden mod mål, som målmanden fra B.93 desværre lykkedes med at redde.

Selvom OB klart dominerede i kampens begyndelse, var det desværre gæsternes Fisnik Isaki, der med et langskud kunne sende B.93 foran efter 16 minutter.

Det var også B.93, der kom på tavlen anden gang, da Sebastian Clemmensen modtog bolden i højre side af feltet og herfra sendte den forbi Hans Christian Bernat.

Herfra blev første halvleg en mere blandet fornøjelse, hvor vi forsøgte at tage holde styringen på spillet og ligge pres på feltet, men hvor gæsterne leverede farlige omstillinger den anden vej.

Anden halvleg startede som den første. Vi lagde et højt pres, og vi kom tættere og tættere på feltet, men efter fem minutter efterlod det en stor mulighed til B.93, som udnyttede presset til at kreere et kontrastød, men hvor Hans Christian Bernat var vaks i sit mål.

Johannes Selvén stod for første farlige OB-chance i anden halvleg, da han modtog bolden udenfor feltet, driblede sin mand og sendte kuglen mod mål, men desværre indenfor målmandens vingefang.

Kort tid efter brød Nicholas Mickelson igennem i venstre side, hvorfra han sendte en bold fladt ind til en helt fri Don Deedson, som desværre måtte se sit skud blokeret i sidste øjeblik.

Endelig skulle det vise sig, at det hårde pres skulle bære succes med sig, da Don Deedson modtog et indlæg fra venstre og herfra kunne sende bolden til 2-1.

Desværre gik der ikke længe før, at B.93’s Fisnik Isaki kunne sende sit andet mål ind.

Heldigvis kunne et flot kombinationsspil melle Don Deedson og Gustav Grubbe sætte skub i tingene igen, da det kulminerede i en smukt indlæg fra sidstnævnte, der landede lige i fødderne på Johannes Selvén, som kunne gøre det til 3-2.

Kort tid efter var vi lige ved at udligne, da Agon Mucolli kunne sende et direkte frispark fra kanten af feltet ind på stolpen.

Mod slutningen af kampen var vores sidste mål ved at gentage sig, da Gustav Grubbe modtog en stikning mod baglinjen og herfra lige akkurat nåede at sende et indlæg ind til Luca Kjerrumgaard, der afsluttede mod mål, dog uden af passere målmanden.

Desværre lykkedes det ikke at udligne i kampens sidste chancer, og derfor måtte vi se os besejret af gæsterne fra B.93.