OB takker Otterup for godt samarbejde
Sydbank Pokalen

OB takker Otterup for godt samarbejde

29 okt 2019

Vi hylder Otterup Bold-& Idrætsklub efter et flot arrangement i forbindelse med Sydbank Pokal-kampen på Nordfyns Bank Arena.

Den 24. september trådte OB ind i tredje runde af Sydbank Pokalen, og det magede sig således, at vi trak Otterup Bold- & Idrætsklub.

Udover et lokalopgør kunne vi også glæde os over at møde en af vores gode samarbejdsklubber i Øens Hold på Nordfyns Bank Arena i Otterup.

Både før, under og efter kampen havde vi et godt samarbejde om afviklingen af pokalkampen, hvor der med over 2.000 tilskuere blev sat sæsonrekord.

For at hylde hele arrangementet og ikke mindst klubben var vi på besøg med to spillertrøjer med autografer, som kan pryde spillernes omklædningsrum og det nye klubhus, hvor arbejdet allerede er i gang. I øvrigt en ting vi har til fælles med klubben.

Vi takker hermed Otterup Bold- & Idrætsklub og ser frem til vores fortsatte samarbejde i Øens Hold.

Kampen endte 2-0 til Striberne, og det betyder, at vi er nået til ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen. Her møder vi AGF torsdag d. 31. oktober kl. 20.15 på Ceres Park, og hvis du skynder dig, kan du stadig nå at sikre dig en billet og en bustur med De Stribede.

Al info findes her.

Vi takker i øvrigt alle klubber i Øens Hold-samarbejdet i forbindelse med 3F Superliga-kampen mod Hobro IK søndag d. 3. november kl. 14 på Nature Energy Park. Programmet kommer senere i denne uge.

Vil du ikke gå glip af vores hjemmekampe og oven i købet spare penge på billetten, så kan du sikre dig et sæsonkort på abonnement. Se mere her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik