OB tilknytter ny fankoordinator
Nyt fra OB

OB tilknytter ny fankoordinator

12 nov 2019

Morten Friis er udnævnt som klubbens nye fankoordinator.

I sommer kunne vi fortælle, at 28-årige Morten Friis blev tilknyttet OB som kampdags-SLO, og nu rykker han et skridt videre.

Klubben har nemlig ansat ham som fast fankoordinator, også kendt som SLO, og det er noget, han som OB-fan ser frem til. Han har selv stået på tribunen og fulgt Striberne i massevis af kampe, og nu skal han endnu dybere ind i relationerne med de fynske tilhængere.

- At arbejde med fans i OB hver dag er det fedeste job, jeg kan forestille mig. Jeg skal kombinere mine faglige kompetencer med min passion for klubben, og samtidig får jeg lov til at holde fast i tribunelivet, som jeg meget nødigt ville undvære, siger Morten Friis, der har en kandidat i virksomhedskommunikation.

- Nu skal jeg for alvor være med til at sætte skub i udviklingen af OB’s fanscene, og det er en mission, jeg virkelig brænder for. Der venter masser af spændende og udfordrende opgaver, og dem glæder jeg mig til at kaste mig ud i, siger han.

En fankoordinator eller SLO (Supporters Liason Officer) er bindeleddet mellem klubben og fansene. Morten Friis skal sikre en hurtig og velfungerende dialog mellem klubben og de stemningsskabende fans, så der bliver en større sammenhæng mellem klubben og fansenes aktiviteter. 

Kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen, ser store muligheder i denne ansættelse:

- Vi er glade for at det lykkedes os at tilknytte Morten i en mere permanent rolle som klubbens fankoordinator/SLO. Morten har allerede vist sig at være en glimrende kampdags-SLO, og han har bredt kendskab til OB´s fangrupperinger, da han selv har stået på tribunen i mange år og derfor kender et hav af OB-fans. Mortens mange gode relationer på tværs af tribunen kombineret med et stort, stribet hjerte gør ham til det oplagte valg til posten.

- Vi mærker en markant øget interesse for OB, og flere og flere fans finder vej til tribunerne i Bolbro. Det kræver fuld fokus og hårdt arbejde at skabe de rette rammer for det stigende antal tilhængere, og det er vigtigt, at vi fastholder den positive udvikling, for vi ved at intet kommer sig selv. Med Morten som en fast del af holdet er vi klar til at skabe endnu større samhørighed mellem klubben og vores dedikerede fans.

Morten Friis starter omgående og erstatter Andreas Brix, som er blevet fuldt tilknyttet som billetansvarlig i Odense Boldklub.