OB-trøjer på vandretur for kritisk syge børn
Nyt fra OB

OB-trøjer på vandretur for kritisk syge børn

25 jun 2019

Hans Peter Skov Hansen og Kenneth Tuelund Hansen går 150 km. iført OB-trøjer for at samle penge ind til kritisk syge børn.

Hvis du i sommerferien skulle støde på to gutter mellem Ringkøbing og Aarhus, som er på vandretur i OB-trøjer, så er det nok Hans Peter Skov Hansen og Kenneth Tuelund Hansen.

De to skal nemlig som i de foregående år på tur for at samle penge ind til et velgørende formål, og da de er kæmpe OB-fans, fandt vi det naturligt at donere et par trøjer til dem på deres gåtur.

Sidste år fik de over 3.000 følgere på Facebook, hvor indsamlingen foregår, og de nåede at hente 72.000 kr. I år går pengene til kritisk syge børn på OUH, som får legetøj, Lalandia-billetter og menuer på burgerrestauranten Bull.

- Vi fik idéen for fire år siden, da vi var samlet op til jul i Assens. Dengang fik vi 3.500 i kassen på vores tur. Året efter fik vi hentet 21.000 kr., inden vi så fik samlet over tre gange så mange penge ind sidste år. Det går altid til et velgørende formål, og vi får ikke noget ud af det selv. Kun ømme ben, fortæller Kenneth Tuelund Hansen.

I år håber de at kunne slå rekorden, når turen går fra Ringkøbing mod Aarhus, hvor de vil komme op på 150 km., mens natten tilbringes under åben himmel.

Man kan følge dem på Facebook-siden ”Vandretur for kritisk syge børn.”

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik