WhatsApp Image 2023-04-10 at 14.19.00

10.04.2023 15:19

Mandag eftermiddag hentede striberne en flot 3-2 sejr ude mod AaB, og Kvalifikationsspillets første tre point er dermed i hus. Med sejren beholder vi andenpladsen i Kvalifikationsspillet.

Advarsler:
AaB: Jakob Ahlmann (30.), Younes Bakiz (31.)
OB: Martin Hansen (30.), Yankuba Minteh (53.)

Kampens dommer:
Lasse Graagaard

På et solbeskinnet og blæsende Portland Aalborg Park fik vi en god start på kampen. Det var dog hjemmeholdet, som fik opgørets første mulighed, da en AaB-spiller efter et hjørnespark headede bolden på overliggeren.

Det skulle dog vise sig, at vi havde mere kvalitet på vores hjørnespark. Et flot langskud fra Alasana Manneh tvang AaB’s keeper ud i en redning. Og på det efterfølgende hjørnespark lagde Mads Frøkjær bolden ind i panden på anfører Jeppe Tverskov, og han kunne på fornem vis bringe os foran med 0-1.

Cirka halvvejs i første halvleg var vi tæt på at bringe os yderligere foran, da Emmanuel Sabbi på akrobatisk vis fik sendt en kvalificeret afslutning i retning mod AaB-målet, men desværre var AaB’s målmand vaks.

Vi fortsatte presset, og fem minutter før pausen gav det pote. Efter en forsvarsfejl af hjemmeholdet endte bolden i fødderne på Emmanuel Sabbi, som efterfølgende spillede Mads Frøkjær fri, og han kunne hamre bolden i kassen til 0-2. Og med en flot redning af Martin Hansen et par minutter senere kunne vi gå til pause med en tomålsføring.

Desværre reducerede AaB kort inde i anden halvleg via et opspil venstre side, hvor bolden endte inde i feltet, og en AaB-spiller kunne bringe hjemmeholdet tilbage i opgøret. Det skulle desværre også blive 2-2, da AaB fik udlignet tyve minutter før tid.

To minutter efter udligningen blev Yankuba Minteh sendt i dybden, hvor han blev nedlagt af AaB-keeperen i feltet, og dommeren pegede på straffesparkspletten. Dét skulle indskiftede Bashkim Kadrii tage sig af, og OB’s nummer 9 var sikkerheden selv fra de elleve meter, og han kunne dermed sparke os tilbage i front med 2-3.

Dette endte også med at blive kampens resultat, og vi tager derfor alle tre point med hjem fra Aalborg.