Obbekjær blev den yngste starter for OB
3F Superliga

Obbekjær blev den yngste starter for OB

20 okt 2019

Daniel Obbekjær har nu rekorden som den yngste starter i Superligaen for OB.

I fredags mod AaB kunne Daniel Obbekjær indskrive sig i historiebøgerne som den yngste mand i en startformation for OB siden d. 15. maj 1997. Dengang var Lars Jacobsen med sine 17 år og 238 den yngste mand i stribet, da han løb på banen mod Brøndby.

Men den rekord er nu slået af Daniel Obbekjær, som med sine 17 år og 94 dage nu topper den liste.

Han er samtidigt den yngste starter i 3F Superligaen i denne sæson, da han slog Jacob Steen Christensen fra FC Nordsjælland, som var 18 år og 19 dage, da han startede inde mod AC Horsens d. 17. juli.

Vores bomstærke forsvarer er den næstyngste spiller på banen i 3F Superligaen i denne sæson og kun overgået af FC Nordsjællands Tuchi Chukwuani, som var 16 år og 182 dage, da han spillede mod AaB d. 22. september.

Daniel Obbekjær er den tredjeyngste OB´er, der har fået debut i Superligaen, da han kom ind mod FC København d. 28. april 2019 og på det tidspunkt var 16 år og 286 dage.

På en liste over all time yngste spillere i Superligaen ligger Obbekjær på en 11. plads, mens de tidligere OB´ere Mads Raben og Gustav Grubbe indtager henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

Obbekjær er fast mand på vores meget succesfulde U19-mandskab, som vandt 2-0 over Esbjerg fB i går og topper rækken med otte sejre i otte kampe. Desuden er han anfører for det danske U18-landshold.

Oplysninger er hentet hos superstats.dk.