P8300735

11.09.2019 09:25

Daniel Obbekjær, Sayouba Mandé og Oliver Christensen har her i landsholdsperioden været afsted med deres respektive landshold, og har kan du få et overblik.

Daniel Obbekjær var blot en af to spillere fra årgang 2002 på det danske U19-landshold, der spillede en fire-nationers-turnering på Lolland/Falster. Danmark spillede 3-3 med Wales i semifinalen, hvorefter Danmark trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen. I finalen ventede Sverige så, og her endte det med en dansk sejr på 1-0.

Den unge forsvarsspiller spillede første halvleg i den første kamp, mens han fik de sidste 30 minutter i kamp nummer to. I kampen mod Wales var det i øvrigt den tidligere akademispiller Andreas Søndergaard, som stod på mål.

Sayouba Mandé har set til fra første parket, da han tog plads på bænken i begge træningskampe, som Elfenbenskystens A-landshold har spillet. Det endte med et nederlag på 1-2 til Benin, mens de tirsdag aften vandt med 2-1 over Tunesien.

Endelig har vores førstemålmand Oliver Christensen også været i aktion for det danske U21-landshold. Det var han tirsdag aften, da han i sidste ende blev redningsmand ved at redde et straffespark, som han ganske vidst selv begik, i overtiden, da Danmark vendt med 2-1 over Rumænien i EM-kvalifikationen.