Annonce
Annonce
OC vil give fansene en god oplevelse
3F Superliga

OC vil give fansene en god oplevelse

14 aug 2021
Annonce

Oliver Christensen er taknemmelig for den støtte, han og holdet har fået i de seneste kampe, og søndag vil han betale tilbage og give dem en god oplevelse.

Annonce

Søndag eftermiddag spiller vi hjemme på Nature Energy Park mod Silkeborg IF, og det ser Oliver Christensen frem til; som han i øvrigt altid gør, når vi skal i kamp.

- Vi går på træningsbanen hver dag for at præstere så godt som muligt, når vi skal i kamp. Derfor glæder man sig som fodboldspiller altid, når man skal i kamp. Når man så ikke har vundet i de tre foregående kampe, så er glæden over at skulle i kamp igen endnu større. Det bliver en spændende og vigtig kamp; vi skal have point på kontoen, så vi følger med de andre hold i ligaen, siger Oliver Christensen.

Silkeborg IF er nyt hold i dette års 3F Superliga, efter de i sidste sæson rykkede op, og selvom de er oprykkere, har Oliver Christensen respekt for dem.

- Silkeborg har set gode ud her i starten. De har ikke tabt, og de har et stærkt koncept. Det er nu tredje år, Kent er i klubben, og de har skabt et stærkt spillekoncept, hvor alle ved, hvad de skal, og det er altid svært at møde hold, der ikke viger fra deres koncept. Kan vi ramme dem der, hvor de ikke er så stærke, så har vi gode muligheder. Men uanset hvor godt de er kommet fra start, så er vi OB, vi er på hjemmebane. Så vi skal dominere kampen, og vi skal sætte vores præg på den.

Kampen bliver den anden hjemme på Nature Energy Park i dette års 3F Superliga, og når ”OC” husker tilbage på den første af slagsen, så er der mange gode minder.

- Det er fantastisk at spille hjemme i Odense, især efter der igen er kommet fans på stadion. Mod FCK var det fantastisk at mærke støtten fra vores fans, der ikke har kunnet komme ordentligt på stadion i det sidste halvandet år.

- Vi vil give dem en fantastisk oplevelse, vi vil give dem noget tilbage, så de kan mærke, hvor taknemmelige vi er, for den støtte vi har fået på lægterne. Forhåbentlig kommer der godt med folk på stadion i morgen, og så håber jeg virkelig, at vi kan give dem en god oplevelse, siger Oliver Christensen.

Kampen mellem OB og Silkeborg IF fløjtes i gang søndag klokken 16.00, og Fanzonerne åbner klokken 14.00. Du kan købe din billet til kampen her.

Annonce