Odense i blåt og hvidt for OB

Odense i blåt og hvidt for OB

13 feb 2020

Vi mærker kæmpe interesse for kampen mod Brøndby IF på søndag, og allerede på nuværende tidspunkt har over 10.000 fans sikret sig billet til forårspremieren.

På søndag spilles årets første kamp, når vi sammen åbner forårets jagt på top seks. Det er der mange, der gerne vil være med til, og det lader derfor til, at det bliver en flot kulisse, som vores nye OB-spillere kan debutere i.

Brøndby IF venter nu på søndag, og meget tyder på, at tælleapparaterne kommer på overarbejde, når vi skal byde Striberne velkommen tilbage på Nature Energy Park.

- Vi mærker virkelig, at hele byen sitrer inden dette opgør. Allerede nu er der solgt mange billetter, og det tyder på, at vi kan slå tilskuerrekorden for denne sæson. Vi har haft et spændende transfervindue med en række nye profiler i truppen, og fansene vil selvfølgelig gerne se dem i aktion sammen med resten af holdet, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Tilskuerrekorden for denne sæson er på 10.441 tilskuere, som blev sat den 20. september 2019, da vi mødte AGF, men det tyder på at rekorden for sæsonen kan stå for fald.

Også på sæsonkortsalget er der en rekord, der kan slås, da der i skrivende stund kun mangler 69 for, at klubrekorden for flest solgte sæsonkort er en realitet.  

Har du ikke billet til kampen OB-Brøndby, kan den købes her.

Hvis du vil have fingre i et sæsonkort, kan det købes her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik