Annonce
Annonce
Øens Hold betalte millioner tilbage til samarbejds-klubberne
Øens Hold

Øens Hold betalte millioner tilbage til samarbejds-klubberne

14 jan 2022
Annonce

2021 var et fantastisk år for Øens Hold, hvor vi trods coronarestriktioner kunne sende godt to millioner kroner ud til samarbejdsklubberne, og aktiviteterne i 2022 er allerede planlagt.

Annonce

I løbet af sidste år skabte Øens Hold stor begejstring på hele Fyn, hvor øens breddeklubber blandt andet fik mulighed for at få besøg af spillere fra førsteholdet, for at være maskotter eller bolddrenge til vores hjemmekampe i 3F Superligaen

Derudover har klubberne også mulighed for at tjene penge ved at være vært for Øens Hold Cup – og ved at stå i boderne eller indgangene på Nature Energy Park.

I 2021 blev der hjulpet godt til på stadion, ligesom der blev spillet massevis af fodboldkampe i forbindelse med Øens Hold Cup i vores samarbejdsklubber. Det betyder, at vi i løbet af året har kunnet sende godt to millioner kroner ud til samarbejdsklubberne.

Øens Hold Cup og Energi Fyn Cup spilles igen i 2022
I 2022 bliver der igen brug for massevis af hjælpsomme hænder til vores kampe, og derudover vil der i 2022 igen i foråret blive spillet Øens Hold Cup. Det sker den 25. – 27. marts, og her er der 11 samarbejdsklubber, der bliver værter for Øens Hold Cup, som er Danmarks største træningsstævne, der i dette forår har plads til cirka 300 deltagende hold.

Foruden Øens Hold Cup kan vi i foråret også se frem til Energi Fyn Cup. Her kan vi glæde os til den 26. udgave, hvor mere end 300 lokale U10-spillere fra vores samarbejdsklubber får en unik mulighed for at spille fodbold på Nature Energy Park. Det bliver inden en hjemmebanekamp på Nature Energy Park i maj måned, og det er en dag, vi allerede nu glæder os gevaldigt til

Foruden de to fede fodboldturneringer, så er der også udsigt til, at der i sommeren skal spilles Faxe Kondi Slaget Om Fyn, og det kan du læse meget mere om, når vi nærmer os.

Stærk markedsføring af Øens Hold i 2021
I det netop forgangne år har endnu flere danske fodboldfans end tidligere helt sikkert hørt om Øens Hold. Siden vores hjemmekamp mod AGF den 1. november var førsteholdets primære trøje nemlig en hyldesttrøje for Øens Hold. Derudover blev Øens Hold også markedsført i samarbejde med vores hovedsponsor, Albani, der lancerede en helt ny øldåse med samarbejdsklubbernes klubnavne på.

Spillere fra Øens Hold i aktion på førsteholdet
Ni spillere fra vores førsteholdstrup har tidligere tørnet ud for en eller flere af vores samarbejdsklubber i Øens Hold, og derfor har vores mere end 100 samarbejdsklubber også stor ære af det, når vi sammen vinder i 3F Superligaen eller i Sydbank Pokalen.

At førsteholdet gør brug af spillere fra Øens Hold blev tydeligt for alle, da der blev sendt henholdsvis 60.000,- og 40.000,- afsted til Morud IF og Næsby Boldklub, efter Hans Christian Bernat havde spillet ti kampe fra start på vores førstehold.

Vi går et spændende 2022 i møde, hvor vi sammen skal jagte en plads i mesterskabsspillet i 3F Superligaen, ligesom der også er mulighed for at komme i pokalfinalen i Sydbank Pokalen. Og hvem ved – måske bliver det en spiller med fortid i netop din Øens Hold-klub, der sparker den sidste og afgørende bold i kassen – eller laver den sidste og afgørende redning. Der er i hvert fald meget at se frem til i det kommende forår; både for OB og Øens Hold.

Øens Hold er så stor en succes takket være vores fem stærke partnere, der bakker op om hele øens klubsamarbejde:

Energi Fyn, Unisport, hummel, Faxe Kondi og Orifarm.

Annonce