Annonce
Annonce
Øens Hold Cup starter i denne weekend
Øens Hold

Øens Hold Cup starter i denne weekend

13 okt 2021
Annonce

I flere år har Øens Hold Cup været særdeles populært, og i dette års udgave forventes det, at mere end 300 hold skal i kamp over to weekender.

Annonce

Øens Hold er meget mere end bare et navn. Det er et succesfuldt klubsamarbejde, hvor mere end 100 klubber eksisterer, og i denne weekend spilles første halvdel af dette års træningsstævner i Øens Hold Cup. 

Øens Hold Cup er et træningsstævne for årgange U8 til U17, som afholdes hvert år i udvalgte fynske klubber i klubsamarbejdet Øens Hold. Stævnet er for alle niveauer (A-B-C-D), hvilket gør det til en oplagt fællestur for hele årgangen - og det er både for drenge- og pigehold - også selvom dit hold ikke nødvendigvis er fynsk. 

I denne weekend skal godt 140 hold i aktion, når U8-U12 skal i kamp. I Årslev skal 32 hold i U8- samt U9-årgangen i aktion. På Tåsinge er det 39 U10-hold samt piger fra U10-U12. I Middelfart skal 31 U11-hold i aktion, og i Næsby er det 34 U12-mandskaber, der kan se frem til masser af kampe i weekenden.

De første kampe spilles allerede fredag aften, og der bliver travlt på fodboldbanerne i hele weekenden.

For U13-U17 spilles Øens Hold Cup den 19. - 21. november, og her er tilmeldingen stadigvæk åben. Tilmeldingsfristen er den 24. oktober, og vil du læse mere om det, kan du gøre det her.

Annonce