Annonce
Annonce
Østrøm, Bernat og Nielsen på tur med U-landshold
Landshold

Østrøm, Bernat og Nielsen på tur med U-landshold

13 okt 2021
Annonce

Robin Østrøm og Hans Christian Bernat har været afsted med henholdsvis Norges og Danmarks U21-landshold i den netop overståede landskampspause, mens Magnus Nielsen var afsted med Danmarks U18-landshold.

Annonce

Der har været fokus på de unge spillere på OB’s førstehold, og både Robin Østrøm og Hans Christian Bernat har præsteret så stærkt, at de i denne landsholdspause har været afsted med U21-landsholdet, mens den nyeste tilføjelse til førsteholdstruppen, Magnus Nielsen, har været i aktion for Danmarks U18-drenge.

Robin Østrøm har været afsted med det norske U21-landshold, der er i fuld gang med kvalifikationen til U21 EM. Østrøm startede inde, da det norske U21-landshold tabte 3-2 til Kroatiens, mens han så til fra bænken, da de slog Estland med 3-0.

Hans Christian Bernat blev efterudtaget til det danske U21-landshold, da Lucas Lund måtte trække sig grundet en skade. HC sad på bænken, da det danske U21-landshold tabte 1-0 til det belgiske U21-landshold i en kamp, hvor Filip Jörgensen fra Villarreal tog plads mellem stængerne.

En anden målmand fra førsteholdstruppen har også været i aktion for ungdomslandsholdet. Magnus Nielsen har været afsted med Danmarks U18-landshold, og han tog plads mellem stængerne i to ud af tre kampe. I den sidste kamp var det klubkammeraten fra OB, Marcus Alstrup, der var målmand.

Næste gang du kan se Striberne i aktion er søndag eftermiddag, når vi får besøg af Randers FC, og hvis du ikke allerede har købt billet til den kamp, så kan du gøre det her.

Annonce