Annonce
Annonce
Okosun: Dejligt at få anerkendelse fra egne fans
3F Superliga

Okosun: Dejligt at få anerkendelse fra egne fans

05 mar 2022
Annonce

Ayo Simon Okosun har haft en stærk februar måned, der har kastet en kåring som Månedens Spiller af sig, og han ser frem mod søndagens opgave i Sønderjylland, hvor han forventer et tæt opgør.

Annonce

Februar måned har været en begivenhedsrig en af slagsen for Ayo Simon Okosun. Den har stået på træningslejr i Tyrkiet, sæsonstart i 3F Superligaen, hvor det er blevet til fuld spilletid i de to første kampe, og det glæder han sig naturligvis over.

- Det har personligt været en fin måned. Vi startede med at bruge den på træningslejr i Tyrkiet, og så har vi spillet to kampe, hvor jeg synes, vi har gjort det godt, men desværre ikke fået de point, vi gerne ville have haft, siger Ayo Simon Okosun.

Ayo har bestemt også grebet muligheden på den centrale midtbane. Han blev i seneste hjemmekamp kåret som kampens Albani Man of the Match, han er to runder i træk kommet på Rundens Hold i 3F Superligaen, og nu er han også lige løbet med kåringen som Månedens Spiller i OB.

- Det er altid dejligt at få anerkendelse – især når det er fra egne fans. Så jeg er taknemmelig over det, og det giver mig noget blod på tanden til at fortsætte det hårde arbejde. Vi har en ny kamp foran os i morgen, og jeg håber, vi kan levere endnu en god indsats, siger Okosun.

Næste opgave er på udebane mod SønderjyskE, og her forventer Okosun, at det bliver tæt.

- Der er ingen nemme kampe i Superligaen. Alle kampe er svære, uanset om man møder SønderjyskE, FCK eller FC Midtjylland. Så der venter os en tæt kamp i morgen, og det bliver dagsformen mellem os og SønderjyskE, der kommer til at afgøre det. Så vi skal være der fra start af, og vi skal være på hele kampen igennem, siger Okosun, inden han sætter ord på, hvorfor han tror på en stribet sejr.

- Jeg synes, vi har set gode ud i de to første kampe, selvom vi ikke har fået de point, vi har ønsket os. Præstationerne har været i orden, og det skal vi bygge videre på, og med endnu en god præstation tror jeg på, vi kan tage sejren med hjem til Odense.

Kampen mod SønderjyskE fløjtes i gang kl. 14.00 på Sydbank Park i Haderslev, og hvis du ikke tager turen til Sønderjylland, så kan du lytte til kampen i LIGA på P4, se den på TV3 Sport, eller du kan følge kampen i vores fan-app.

Annonce