Annonce
Annonce
Oliver Lund: Glæder mig sindssygt til at spille igen
Førsteholdet

Oliver Lund: Glæder mig sindssygt til at spille igen

28 maj 2020
Annonce

Mandag går 3F Superligaen i gang for vores vedkommende, og Oliver Lund er så klar til at møde AGF i Aarhus.

Annonce

Den knurrende fodboldsult kan snart stilles igen, når man er stribet i hjertet og længes efter 3F Superligaen.

Regeringen og sundhedsmyndighederne har sagt god for, at turneringen kan genoptages, og vi skal nu møde AGF i Aarhus mandag aften kl. 20 i den næstsidste kamp i grundspillet.

Vores spillere har været på træningslejr i Nyborg i skønne omgivelser, men der har ikke været så megen tid til at lure på de lokale seværdigheder. Der har nemlig været damp på kedlerne til træning, fortæller Oliver Lund:

- Vi har virkelig trænet hårdt, siden vi kom tilbage, og vi føler, at vi er klar til at møde AGF. Alle er spændte og glæder sig til at spille konkurrencebold igen, lyder det med et smil.

- Træningslejren har været hård og krævende, og vi har presset os selv. Jeg er så glad for at være tilbage og kunne bidrage, og jeg glæder mig sindssygt til at spille fodbold igen.

Kampen mod AGF er det første skridt i bestræbelserne på at slutte godt af for Striberne, siger den alsidige spiller.

- Det er vigtigt at have fuld fokus på AGF på mandag. Vi skal kravle så langt op i tabellen som muligt, inden grundspillet er slut, og det går vi selvfølgelig benhårdt efter.

- Der ligger mange dueller og lurer i en kamp mod dem, og dem skal vi være mænd nok til at gå ud og tage. Det bliver selvfølgelig i en special atmosfære uden tilskuere, men vi håber, at vi kan give dem hjemme i stuerne noget seværdigt fodbold med power og energi mandag aften, slutter han.

Kampen mod AGF spilles kl. 20 mandag d. 1. juni på Ceres Park i Aarhus. Du kan følge den på 3+/Viaplay, radioens P3 og naturligvis på vores live-Twitter. Der er referat og reaktioner på alle vores platforme efter kampen.

Annonce