Annonce
Annonce
Oliver Lund: Vi får taget brodden af Horsens
3F Superliga

Oliver Lund: Vi får taget brodden af Horsens

23 jul 2020
Annonce

Oliver Lund var tilbage på banen i aftenens kamp mod AC Horsens. Det var en hårdt kæmpet kamp, mener vores stærke højreback.

Annonce

Aftenens kamp mod AC Horsens var en hårdt fightet affære, hvor OB fortjent tilkæmpede sig en sejr på 3-1.Vi gik til pause med en føring på 1-0, hvor vores arbejdshest og højreback Oliver Lund og resten af holdet gik til pause med en god fornemmelse.

- Det er to forskellige halvlege. I første halvleg var vi meget i kontrol, og i anden halvleg får Horsens taget teten i kampen. Første halvleg er meget på vores præmisser, vi har mange chancer og vi føler, at vi måske skal være foran med en eller to mere.

I anden halvleg kom AC Horsens godt fra start og udlignede til 1-1 efter knap 63 minutters spil.

- I anden halvleg kapitaliserede de på, at de lægger et hårdt pres på os, men til sidst får vi taget noget af brodden af og får to mål, som giver os et godt udgangspunkt til returopgøret på søndag.

Returkampen spilles søndag klokken 14 på CASA Arena Horsens, og som Lund siger, så giver vores 3-1-sejr et godt udgangspunkt til den kamp.

- Nu skal Horsens ud og angribe og i forhold til, at de i forvejen er et aggressivt hold, så kommer de måske ud med et mere aggressivt udtryk, siger han og fortsætter om søndagens kamp:

- Vi skal have noget finesse i at kunne tage brodden af det i den kommende kamp og prøve at matche deres ærgerrighed og fysik, som de også viser i dag - specielt i anden halvleg. Så jeg tror, det bliver sådan en slags kamp på søndag.

Annonce