Oliver Lund: Vi skal have alle mand på stadion!
Superliga, Førsteholdet

Oliver Lund: Vi skal have alle mand på stadion!

20 maj 2019

På lørdag tager Striberne imod Brøndby IF på Nature Energy Park, og det er vigtigt, at vi får fyldt stadion, mener Oliver Lund.

Oliver Lund kunne fejre nyheden om sin toårige kontraktforlængelse med OB ved at bringe os foran efter seks minutter mod FC Nordsjælland i går. Nu venter Brøndby IF i en kæmpestor kamp, og det er en kamp, vores nummer 2 ser meget frem til.

- Jeg tror, det bliver en kamp med sindssyg nerve. Det bliver forhåbentlig en vanvittig kulisse og en mega fed kamp, siger Lund og fortsætter.

- Vi skal have alle mand på stadion! Det skal vi bare. Det er den største kamp i Odense i rigtig lang tid. Det vil betyde så meget for os, hvis vi får et fuldt stadion – det er helt klart.

Det er vigtig at få sluttet en utrolig flot sæson af på en god måde. Der skal en krone på værket, mener den ”tekniske tonser”, som han selv kalder sig:

- Det er en finale, vi skal ud i. Vi har gjort alt, hvad vi kan - både i top seks-ræset og efterfølgende i mesterskabsspillet. Så nu skal vi bare slutte det godt af.

Selvom vi ikke fik ønskeresultatet i går, skal det ikke tage fokus væk fra, hvor god og spændende en sæson det har været for OB, siger Lund.

- Sæsonen har været rigtig vild. Den har været spændende og udfordrende på mange måder. Vi har klaret det rigtig godt. Nu er det frem mod næste kamp, og på lørdag skal den fandeme have fuld skrue!

Kampen mod Brøndby IF spilles lørdag kl. 17.00, og du kan spare 40 kr. på billetten, hvis du køber dem i forsalg. 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik