Annonce
Annonce
Opondo: Dejligt at være tilbage
3F Superliga

Opondo: Dejligt at være tilbage

01 dec 2020
Annonce

Moses Opondo fik knap 70 minutter mod Randers FC i fredags, og det var han naturligvis glad for. Nu ser han fremad, hvor formen skal finpudses, og vi skal have point på kontoen.

Annonce

Moses Opondo fik sine første 3F Superliga-minutter siden starten af september, da vi spillede mod Randers FC i fredags, og på trods af 1-2 var Opondo glad for at være tilbage på banen:

- Det var jo selvfølgelig en personlig sejr at komme tilbage. Det var et ærgerligt resultat, vi fik, men det handler om at tage de små sejre en gang imellem, og det var det for mig i den her proces. Det var som sagt et ærgerligt resultat, men dejligt at være tilbage og kunne være derinde sammen med gutterne, siger midtbanemanden.

Og selvom det var godt at være tilbage, så mangler Moses stadig de sidste procenter for at være tilbage på fuld styrke:  

- Der skulle lige bankes lidt rust af. Kampformen er der ikke helt endnu, men den kommer af at spille mere og træne mere. Jeg er sikker på, at det nok skal komme, fastslår Opondo. 

Næste kamp, der skal spilles, er mod Superligaens aktuelle nummer 5, AaB. Selvom de ligger over os, så skal vi turde spille vores eget spil imod dem: 

- Det er et dygtigt mandskab, som har fået en rigtig fin start. Så vi skal være klar på, at de kommer med lidt medvind i ryggen. Vi skal bare ind og forsøge at spille vores spil og holde fast i nogle af de gode ting, som vi har gjort i kampene og bygge på. Og så skal vi selvfølgelig have prikket den ind. Det handler om at få point, så det skal vi også have mod dem.

Og hvordan får vi så point mod AaB?

- Vi skal selvfølgelig ind med fighterindsatsen og sætte os igennem fysisk. Vi skal følge kampens udvikling og spille AaB klogt, fordi de er et dygtigt mandskab. Vi skal forsøge at lukke ned for dem.

Kampen spilles fredag d. 4. december kl. 19.00, og hvis du ikke har været heldig at få billet til kampen, kan du se den på TV3 Sport, lytte til den i LIGA på P3 eller følge den på vores live-Twitter, OdenseBK_Live.

Du kan også mærke det fynske fodbold-fællesskab ved at se kampen på storskærm i Jyske Bank Arena.

 

Annonce