Opondo: Det bliver en sindssyg fed kamp
Sydbank Pokalen

Opondo: Det bliver en sindssyg fed kamp

29 okt 2019

På torsdag brager Striberne ind i AGF i fjerde runde af Sydbank Pokalen, og Moses Opondo tror, at det bliver et vildt opgør på Ceres Park.

For lidt over en måned siden vandt vi 2-0 over Otterup i Sydbank Pokalen, og nu ruller pokalbolden igen, når vi møder AGF på torsdag kl. 20.15 i Aarhus. Moses Opondo glæder sig til kampen mod aarhusianerne, og han forudser et intenst opgør.

- Det bliver hektisk, da det er i Sydbank Pokalen, og de opgør er kendt for at have deres eget liv, så det bliver en sindssyg fed kamp.

Sidste gang vi mødte holdet fra Aarhus tabte vi 1-2 på Nature Energy Park. Her scorede Opondo sit første mål i den stribede trøje, og han bemærkede, at opgøret imod de hvidblusede var helt specielt.

- Det var første gang, at jeg var en del af en kamp mod AGF i den stribede trøje, og jeg kunne godt mærke, at der var en hel anden tænding på.

Vi har for vane at spille meget tætte opgør imod aarhusianerne. I de sidste 13 kampe har det vindende hold kun vundet med et enkelt mål, og hvis det er os, der skal gå fra græstæppet på torsdag som sejrherrer, så kræver det, at vi kæmper for det, forklarer vores nr. 25.

- Der skal fightes. Det er den eneste måde, man kan få det ekstra med i de kampe. Vi skal komme en masse vildskab og ville det mest.

I går havde Opondo fødselsdag, og en sejr over østjyderne topper også ugandaneserens ønskeliste.

- Nu fik jeg også en lille gave imod FC Nordsjælland, men det vil da helt klart være prikken over i’et med en sejr over AGF.

Hvis du er forhindret i at tage turen til Ceres Park, når Striberne skal få de hviie til at gå i sort, så kan du følge pokalbraget på vores live-twitter lige her.