IMG_2508

04.09.2019 14:52

Det blev onsdag eftermiddag til en sejr på 2-1, da vi hjemme i Ådalen spillede træningskamp mod 1. divisionsmandskabet Viborg FF.

Træningskamp
Onsdag 4. september, kl. 12.00, Ådalen
OB – Viborg FF 2-1 (0-0)
1-0 Moses Opondo (48.)
2-0 Issam Jebali (straffe) (56.)
2-1 Frederik Gandrup (66.)

Vi er begyndt på en landsholdsperiode, og derfor er der lang tid, inden vi igen skal i aktion i 3F Superliga. Derudover spillede vi fredag i runde otte, mens vores runde ni kamp er placeret om mandagen. Det giver en kamppause på 17 dage, hvorfor Jakob Michelsen havde planlagt en træningskamp mod Viborg FF denne onsdag.

Det startede ganske jævnbyrdigt på bane 1 i Ådalen. Striberne var mest på bolden, men det var begrænset, hvor mange chancer der blev skabt, og Viborg var det første hold, der kom igennem til en afslutning, da HC pillede pynten af Jattas skud.

Efter en lille halv time var det tæt på en fynsk føring ved Mathias Greve, og kort efter var Julius Eskesen tæt på. Kort efter fik Issam Jebali headet et indlæg fra Julius Eskesen i kassen, men målet blev annulleret for offside – og så endte første halvleg uden scoringer.

Der skulle dog ikke gå lang tid af anden halvleg, inden der blev pillet ved måltavlen. Mads Frøkjær-Jensen sendte en dybdebold afsted mod Moses Opondo, der nåede bolden for snuden af Viborg-keeper Ingvar Jónsson.

En god håndfuld minutter senere satte indskiftede Oliver Lund sig igennem på højrekanten, og inde i feltet blev han nedlagt; straffespark til OB. Issam Jebali tog bolden til sig, og han trillede sikkert bolden i kassen, mens keeperen sprang til den modsatte side, så OB nu var foran 2-0.

OB havde fået overtaget af kampen, og det var begrænset, hvad Viborg kom med i den anden ende af banen. Derfor var det også meget unødvendigt, at en personlig fejl i OB-forsvaret skulle give Casper Gandrup en stor chance, som han omsatte til en reducering.

Fem minutter senere var OB dog tæt på at udbygge føringen. Opondo brød igennem på venstre side, inden han lagde bolden skråt tilbage til Mikkel Hyllegaard, som desværre måtte se sin afslutning gå tæt forbi stolpen. Kort efter var Opondo så i afslutterens rolle, da han kom alene igennem efter en skarp pasning fra Christian Vestergaard, men skarpheden manglede.

I kampens sidste minut blev Viborg så tildelt et frispark på kanten af straffesparksfeltet. Den tidligere OB’er Christian Sørensen sparkede frisparket en smule over Hans Christian Bernats mål, hvorefter dommeren fløjtede af, så det hele endte med en Stribet sejr på 2-1.