Opondo: Vi skal komme med power
3F Superliga

Opondo: Vi skal komme med power

28 nov 2019

På søndag kl. 14 venter AC Horsens på udebane, og Moses Opondo forventer et fysisk opgør, hvor Striberne skal komme med masser af energi.

I 3F Superligaens 18. runde drager Striberne til Østjylland, hvor rækkens nr. 11, AC Horsens, venter på CASA Arena Horsens. Moses Opondo forventer, at det bliver en kamp, hvor der bliver gået til stålet.

- Det bliver et fysisk præget opgør med rigtig mange dueller, så det skal vi bare være klar til.

Lige nu er Striberne placeret som nummer seks i 3F Superligaen med to point ned til FC Nordsjælland, og derfor er kampen mod Den Gule Fare også vigtig, forklarer vores dynamiske midtbanespiller.

- Opgøret betyder sindssygt meget, da vi skal hente nogle point inden, 3F Superligaen går på vinterpause.

Sidste gang vi mødte østjyderne vandt vi 3-0 på mål af Mads Frøkjær-Jensen, Sander Svendsen og Anders K. Jacobsen, men sejren fylder ikke så meget i Opondos hoved.

- Det er en ny kamp på søndag, og de har sikkert rykket sig på flere parametre, ligesom vi har, så det er bare at komme ind med den indstilling, at det er en ny udfordring, der venter.

Og hvis det skal blive til tre point mod holdet fra Horsens, så ved vores nr. 25 også, hvad der skal til.

- Vi skal tage vores fine anden halvleg med fra opgøret mod FC Midtjylland, og så skal vi komme med meget mere power og have masser af kvalitet med bolden.

Husk, at OB går i sort og gult i morgen til Black Friday, hvor du kan købe billetter til blot 25 kr. til kampen mod AaB på Nature Park, og det kan du læse meget mere om lige her.