Annonce
Annonce
Organisatoriske ændringer i OB
Nyt fra OB

Organisatoriske ændringer i OB

28 feb 2022
Annonce

Vi har foretaget en organisatorisk ændring i klubben, hvilket betyder, at samarbejdet med sportschef, Michael Hemmingsen, ophører.

Annonce

I arbejdet med at udvikle klubben til at nå både de kortsigtede og langsigtede mål, har vi igangsat en organisationsændring, og det betyder, at vi i dag nedlægger sportschefrollen og dermed afslutter samarbejdet med Michael Hemmingsen.

- Michael har bidraget med en masse positive ting for klubben, og jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Jeg har taget en beslutning ud fra, hvordan jeg ser, at klubben skal organisere sig i forhold til de udfordringer, der ligger forude, og her er klarhed et nøgleord for organisationskonstruktionen, og det skal afspejle rollerne og deres jobbeskrivelser. Jeg vil derfor gradvist bygge organisationen op med de roller, der giver os mest mulig effekt, og så vender vi retur, når der er mere at fortælle, siger fodbolddirektør, Björn Wesström 

Michael Hemmingsen nåede at repræsentere OB i 410 kampe som spiller, inden han tiltrådte rollen som først assistenttræner og midlertidig cheftræner, inden han i december 2019 blev præsenteret som sportschef i klubben.

- I forbindelse med ansættelsen af Björn opstod der en situation i forhold til fordelingen af ansvarsområder, hvor en del af de opgaver, jeg blev ansat til at udføre, ikke længere var til stede, og derfor er løsningen omkring mit ophør helt forventeligt. OB har en stor plads i mit gamle fodboldhjerte, og jeg har været glad for at være en del af klubben igen i de seneste to år. Jeg har lært meget, som jeg kan tage med videre, og jeg har nydt samarbejdet med Niels Thorborg og alle ansatte i både Odense Sport & Event og i OB. Vi har sat en stærk kurs for fremtiden, som vil være indbringende for OB, og jeg ønsker OB alt det bedste i fremtiden, siger Michael Hemmingsen. 

Michael Hemmingsen overtog rollen efter Jesper Hansen, der havde siddet mere end seks år på posten som sportsdirektør, og med erfaring som spiller, anfører, assistenttræner og cheftræner var det en sand kulturbærer, der vendte tilbage til klubben.

- Michael Hemmingsen er en legende i OB, og han har betydet alverden for klubbens kultur og historie. Vi har dog måtte tage en strategisk beslutning, så vi er bedst muligt rustet til fremtiden, og som en konsekvens af det, vil en del af Michaels opgaver naturligt ligge ved Björn Wesström. Vi ønsker Michael alt det bedste fremadrettet, og vi er ikke i tvivl om, at han vil følge striberne fremadrettet, når han fortsætter som ambassadør, ligesom vi vil følge hans videre karriere, siger Niels Thorborg, bestyrelsesformand i Odense Sport & Event.

Annonce