Annonce
Annonce
Orifarm Øens Hold Cup vender retur til efteråret
Øens Hold

Orifarm Øens Hold Cup vender retur til efteråret

10 jun 2022
Annonce

Til oktober og november samles fodboldspillere i alderen U8-U17 endnu en gang, når det traditionsrige Orifarm Øens Hold Cup samler unge drenge og piger til socialt sammenhold og fodbold på Fyn.

Annonce

Orifarm Øens Hold Cup har eksisteret siden 2003, og her aktiveres unge drenge og piger år efter år for at dyrke glæden og fællesskabet ved fodbold. Det er Danmarks største træningsstævne med omkring 800 deltagende fodboldhold fra hele landet.

Orifarm Øens Hold Cup er et udendørs træningsstævne for både drenge og piger i årgangene U8 - U17, som afholdes hvert år i udvalgte fynske klubber fra Øens Hold. Stævnet er for alle niveauer (A-B-C-D), hvilket gør det til en oplagt fællestur for hele årgangen. Hvis man tilmelder flere hold fra samme årgang, vil alle holdene nemlig blive placeret på samme spillested; uanset de forskellige niveauer man tilmelder.

Kampprogrammet for dit hold sammensættes individuelt for at sikre jævnbyrdige kampe, og der prioriteres altid modstandere fra andre dele af landet. Der deltager hold fra hele Danmark og sommetider også hold fra Sverige, Norge og Tyskland. 

Hovedformålet er at skabe rammerne for en sjov og brugbar træningsturnering, hvor dit hold kan afprøve nye ting, udvikle sig og styrke sammenholdet i hyggelige omgivelser. Der er ikke noget maksimalt antal spillere pr. hold, der er fri udskiftning, og I kan løbende skifte spillere mellem jeres hold, hvis I er flere hold afsted.

Orifarm Øens Hold Cup afholdes næste gang den 14.-16. oktober for U8-U12 og den 18.-20. november for U13-U17.

Tilmeldingen er åben, og du tilmelder dit hold her!

Annonce