DSC05487 copy

27.02.2022 19:49

I en flot kulisse med knap 9.000 tilskuere måtte vi nøjes med det ene point, efter indskiftede Vagner Love scorede et overtidsmål for FC Midtjylland i forårssæsonens første hjemmekamp på Nature Energy Park.

Vagner Love (90.+2)

OB: Jeppe Tverskov (19.), Joel King (54.), Ayo Okosun (76.), Issam Jebali (91.)
FC Midtjylland:

Tilskuertal: 8.792

Kampens dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Søndag aften havde et imponerende antal OB-fans mødt op for at tage del i festen på tribunerne og i Albani Fanzone inden forårssæsonens første hjemmekamp, hvor OB stillede op i den splinternye legendetrøje til ære for Lars Høgh.

Kampens første halve time var præget af meget spil frem og tilbage mellem de to hold, uden at nogen af dem dominerede i hverken spil eller chancer. Selvom store chancer og mål lod sig vente på sig, var de mange fans alligevel med til at holde gang i intensiteten med deres vedholdende slagsange, der skabte en fantastisk lydkulisse.

Første halvegs største chance tilfaldt hjemmeholdet, da et indadskruet hjørnespark blev forlænget over gæsternes målmand, men en clearing på stregen forhindrede OB i at komme foran inden pausen.

Anden halvegs start blev af fansene på Richard Møller Nielsen Tribunen brugt til at fremføre endnu en tifo, der hyldede Lars Høgh, mens hans navn blev sunget som hyldest for hans betydning for klubben.

Desværre var det FC Midtjylland, der fem minutter inde i anden halveg kunne bringe sig foran efter, at Nicholas Dyhr med et fladt indlæg fandt Junior Brumado, som lige præcis fik sparket bolden ned under Hans Christian Bernat.

Heldigvis skulle fansene ikke vente længe på en udligning, da Issam Jebali med et perfekt timet løb i dybden og en perfekt aflevering fra Nicholas Mickelson køligt passerede Elias Olafson i målet.

På 10 minutter havde OB formået at vende et lurende nederlag til en føring, da et indadskruet hjørnespark ramte Ayo Simon Okosun, som headede mod mål. Bolden ramte Erik Sviatchenko tæt foran mål, som dermed sørgede for føringen til 2-1.

På trods af at vi havde holdt gæsterne fra chancer siden scoringen, lykkedes det alligevel midtjyderne at score i 2 minutters overtid, hvor Vagner Love fik hovedet først på bolden efter et hjørnespark, og han fik den styret ned i venstre hjørne uden for Hans Christian Bernats rækkevidde.

Dermed endte kampen 2-2, selvom den indskiftede Jakob Breum i de døende sekunder helt fri foran mål havde muligheden for at blive matchvinder, men en fodparade sikrede Ulvene det ene point med hjem.

OB: Hans Christian Bernat, Nicholas Mickelson, Alexander Juel Andersen, Jeppe Theis Tverskov, Joel King, Ayo Simon Okosun, Issam Jebali, Jens Jakob Thomasen (Troels Kløve, 74.), Baskhim Kadrii (Max Fenger, 74), Emmanuel Sabbi (Jakob Breum, 65.), Sander Svendsen (Jørgen Skjelvik, 88.)

Bænken: Mandé Sayouba, Mathias Brems, Robin Østrøm, Jørgen Skjelvik, Troels Kløve, Jakob Breum, Max Fenger

FC Midtjylland: Elias Rafn Olafsson, Joel Andersson (Mads Døhr Tychosen, 87.), Henrik Dalsgaard, Daniel Høgh, Erik Sviatchenko, Nokolas Dyhr (Vagner Love, 86.), Raphael Onydieka, Evander (Charles 80.), Gustav Isaksen (Victor Lind, 80.), Max Meyer (Pione SistoI, 74.), Junior Brumado

Bænken: David Ousted, Mads Døhr Tychosen, Victor Lind, Charles, Pione Sisto, Paulinho, Vagner Love