På søndag venter der humor og holdsport

På søndag venter der humor og holdsport

25 feb 2020

Kender du den om Jacob Taarnhøj og Olav Lundsgaard, der optræder i Albani Fanzone? Hvis ikke, så er det måske en god ide at komme tidligt til søndagens kamp, hvor de to komikere vil underholde i fanzonen inden kampen.

På søndag kan du sikre dig god mad og et godt grin i Albani Fanzone, når bar’sushi allerede fra kl. 12.00 sikrer muligheden for futomaki, fornøjelse og fodbold.

Tre kvarter efter underholder de odenseanske komikere, Jacob Taarnhøj og Olav Lundsgaard, i Albani Fanzone. Jacob Taarnhøj er blandt andet kendt fra TV2-programmet, Stormester, hvor han uge efter uge har underholdt med god humor, Toscana Dromedaer og lignende, mens Olav Lundsgaard siden 2013 har optrådt med stand-up og blandt andet nåede finalen i DM i stand-up i 2018.

Der er med andre ord masser af underholdning på søndag, inden superligakampen mellem OB og Silkeborg IF sparkes i gang kl. 14.00.

Du sikrer dig billet til opgøret via dette link.

Da vi har solgt det højeste antal sæsonkort nogensinde, kvittere Albani og vi med en gratis øl eller sodavand til alle sæsonkortholdere. Har du endnu ikke sæsonkort, kan du dermed nå at købe det inden kampen og sikre dig lidt til ganen på søndag. Du sikrer dig sæsonkort via dette link.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik