Perfekt start for U19-drengene
Nyt fra U19

Perfekt start for U19-drengene

17 jan 2020

U19-drengene fik en perfekt start på turneringen, da de slog Union Berlin i åbningskampen af Kai Thor Cup

Fredag var den store dag; Kai Thor Cup skulle sparkes i gang. Første kamp på dagen var i gruppe B, da det hollandske VRS Academy tog imod svenske BK Häcken. Her startede kampen på den værst tænkelige måde, da hollænderne efter ganske få minutter begik et straffespark, som svenskerne sikker satte i nettet.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, men det var svenskerne mest i teten, og de løb da også med sejren på 1-0 i åbningskampen af Kai Thor Cup.

I næste kamp i gruppe B var det et opgør mellem Tjekkiet og Polen, da FK Jablonec mødte Pogon Szczecin. Her kom de blåblusede drenge fra Pogon Szczecin bedst fra start. Krystian Rybicki kørte rundt med modstanderne i hjørnet, inden han serverede bolden for fødderne af en holdkammerat midt i straffesparksfeltet, som let sparkede de polske drenge i front.

Dagens flotteste assist endte dog ikke med at give nogle point for drengene, da to standardsituationer i anden halvleg blev dyre for dem, og så vandt FK Jablonec denne kamp med 2-1 og spillede sig op på førstepladsen, fordi de har scoret flere mål end BK Häcken, som også har +1 i målscore.

I Stribernes pulje var det IFK Norrköping og Vitesse Arnhem, som spillede dagens første kamp. Her var hollænderne stærkere end svenskerne, og de tog en sejr på 2-0.

OB skulle op imod en på papiret vanskelig modstander i form af Union Berlin, som spiller med i toppen af den tyske U19-Bundesliga Nord. Første halvleg endte da også uden scoringer, men i anden halvleg var det alligevel Striberne, som løb med alle tre point efter en sejr på 2-0, hvor målene blev sat ind af Tarik Ibrahimagic og Anders Klynge.

Dermed er det helt lige i Stribernes pulje, hvor OB og Vitesse deler førstepladsen med en sejr hver - samt en målscore på 2-0.

Stribernes næste kamp i Kai Thor Cup er lørdag klokken 13.15, hvor IFK Norrköping er modstanderen.

Se alle resultater fra dagen - samt stillingen i de to grupper her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik