Annonce
Annonce
Peter Feher er ny assistenttræner i OB
Nyt fra OB

Peter Feher er ny assistenttræner i OB

02 jun 2021
Annonce

Peter Feher indtræder i trænerteamet, hvor han og Henrik Hansen bliver assistenttrænere for klubbens nye cheftræner, Andreas Alm.

Annonce

Peter Feher har netop skrevet under på en treårig kontrakt med OB, således at han i de kommende år skal bruge sine kompetencer i den fynske hovedstad.

 - Vi er rigtig glade for, at vi er blevet enige med Peter, så han kan være med til at rykke klubben i de kommende år. Peter kommer med stor erfaring både som cheftræner og assistenttræner, og han bringer en stor faglighed med sig, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen.

Peter Feher er 47 år, og han kommer til OB med UEFA’s P-licens i bagagen.

- Vi er glade for, at han kan se sig selv i vores strategi, og at han har købt ind på den form for fodbold, vi gerne vil spille. Peter har stor erfaring med at bringe unge spillere frem fra akademifodbold, og sammen med de øvrige trænere vil han være god til at få unge spillere ind på holdet, siger Michael Hemmingsen.

Peter Feher har det seneste år arbejdet som assistenttræner i AaB, som han også midlertidigt stod i spidsen for, og han har tidligere været cheftræner hos FC Helsingør og assistent på det litauiske U21-landshold, men frem til sommeren 2024 skal han bidrage med sine kompetencer i Odense.

- Jeg har snakket med Michael Hemmingsen og Andreas Alm, og jeg synes, det er et utroligt spændende projekt, der er i gang i Odense. Jeg glæder mig meget til at komme ind og arbejde med trænerteamet, hvor jeg allerede kender Lars Bjerring fra min tid i FC Nordsjælland, siger Peter Feher.

I FC Nordsjælland var Peter Feher i ni år, blandt andet som assistenttræner for superligatruppen og som U19-cheftræner med to U19-mesterskaber til følge. 

- Der er et stort potentiale i OB, og med min erfaring er det naturligt at kigge mod ungdommen. For mig er OB en storklub, og visionerne i klubben tænder mig virkelig. I mine øjne er OB en sovende kæmpe, og ved at bygge videre på det arbejde, der har været i gang i klubben, er vi klar til at tage det næste skridt, siger Peter Feher og tilføjer:

- Det har altid været fedt at komme til Odense, for her kan man virkelig mærke passionen, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

Peter Feher og det øvrige trænerteam har første træning med superligatruppen fredag den 18. juni.

Annonce