Annonce
Annonce
Pointdeling i første kamp i Kvalifikationsspillet
3F Superliga

Pointdeling i første kamp i Kvalifikationsspillet

04 apr 2021
Annonce
Søndag d. 4. april, 2021
AC Horsens AC Horsens ACH
1 - 1
OB OB OB

En blæsende søndag bød på vores første kamp i kvalifikationsspillet, da vi mødte AC Horsens på udebane. Det var et hårdt opgør, der endte med resultatet 1-1.

Annonce

3F Superligaen, 23. runde
Søndag d. 4. april, kl. 16.00, CASA Arena Horsens
AC Horsens – OB 1-1 (1-0)
1-0 Louka Prip (33.)
1-1 Issam Jebali (90.)

Dommer: Aydin Uslu

Gule kort:
AC Horsens
OB: Jeppe Tverskov (20.), Mads Frøkjær (77.)

Kampens forløb:
På påskesøndag tog vi hul på Kvalifikationsspillet i 3F Superligaen med en udebanekamp på CASA Arena i Horsens. Et sted vi har for vane at have problemer, og indledningen på kampen var heller ikke en, man som OB-fan husker mange dage frem i tiden.

Det var AC Horsens, der sad på tingene, og de var foran os på både fight, energi og boldomgang. Set med de stribede briller var det dog særdeles begrænset, hvad de skabte af store chancer. Så til trods for et godt kvarter fra hjemmeholdet var den største chance en afslutning fra Nikolas Dyhr, der røg en håndfuld meter forbi Hans Christian Bernats mål.

Der skulle gå en lille halv time, før vi for første gang bed fra os. Et par hurtige pasninger frem til Frøkjær og derefter videre til Jebali gjorde, at vores tunesiske topscorer pludselig havde en stor chance. Afslutningen manglede dog power, så Matej Delac i Horsens-målet kunne uden de store problemer redde afslutningen.

Det var Louka Prip, der virkede til at være farligst for hjemmeholdet, og efter 32 minutter havde han chancen for at vise, hvad han kunne, da de blev tildelt et frispark fra 25 meters afstand. Frisparksforsøget blev blokeret af Troels Kløve i den stribede frisparksmur. Kort efter var det stolpen, der var i vejen for Louka Prip, da han satte hovedet på et indlæg fra Bjarke Jacobsen. Desværre for os havnede riposten lige for fødderne af ham selv, og han kanonerede bolden i kassen via overliggeren.

Hans Christian Bernat forsøgte at få fat i bolden, inden den havnede ved Prip, og i det forsøg blev han trådt på albuen af Muamer Brajanac. En uheldig stempling der gjorde, at Hans Christian Bernat i pausen måtte lade sig udskifte, hvorefter Sayouba Mandé kom på kassen i de sidste 45 minutter.

Mens vi i første halvleg skulle vente en halv times tid på den første stribede chance, var det anderledes i anden halvleg. Der gik kun små ti minutter, inden vi for første gang var tæt på at sparke udligningen i kassen. Chancen opstod lidt tilfældigt efter et frispark, men det resulterede i afslutninger til både Tverskov og Thrándarson. Begge gange fik AC Horsens dog desværre blokeret.

Der var kommet andre boller på suppen, og vi kom generelt mere fremad. Hvor vi ikke fik afsluttet vores chancer i første halvleg, var vi bedre til dette i anden.

At vi kom mere frem ad banen, resulterede også i, at vi fik tilkæmpet os flere standardsituationer, hvor vi også var stærke. Det blev mest på vores præmisser i anden halvleg, hvor Horsens dog også stadig kom lidt fremad. Men vi kom med en reaktion på den dårlige første halvleg.

Til sidst skiftede vi Ayo Simon Okosun og Sveinn Aron Gudjohnsen ind, som gjorde os mere farlige. Specielt Gudjohnsen fik presset Horsens’ defensiv. Det var dog Okosun, der først var tæt på efter 87 minutter, da han fik hovedet på et hjørnespark, hvor Delac i Horsens-målet måtte ud i fuld længde og redde bolden.

Vi måtte dog vente helt til sidst, før vi fik proppet bolden i kassen. Der blev sendt endnu et hjørnespark i feltet. Denne gang landede den ved bagerste stolpe, hvor Gudjohnsen fik den sendt afsted. Han ramte Jebali, som altså fortjent kunne udligne til sidst i kampen.

Det endte altså derfor, som det vanligt gør i Horsens, med et uafgjort resultat efter årets første kvalifikationsspilkamp.

AC Horsens:
Matej Delac – Jacob Buus (Peter Nymann, 83.), James Gomez, Søren Reese, Alexander Ludwig, Nikolas Dyhr (Rune Frantsen, 76.) – Jonas Gemmer (Lirim Qamili, 76.), Bjarke Jacobsen, Jonas Thorsen (Hallur Hansson, 66.) – Muamer Brajanac (Nicolai Brock-Madsen, 83.), Louka Prip
Bænken: Aleksandar Stankovic, Hallur Hansson, Peter Nymann, Rune Frantsen, Águst Hlynsson, Lirim Qamili, Nicolai Brock-Madsen

OB:
Hans Christian Bernat (Sayouba Mandé, 46.) – Alexander Juel Andersen, Jeppe Tverskov, Kasper Larsen, Jørgen Skjelvik – Aron Elís Thrándarson, Jens Jakob Thomasen (Janus Drachmann, 68.) – Emmanuel Sabbi (Sveinn Aron Gudjohnsen, 81.), Troels Kløve (Bashkim Kadrii, 68.), Mads Frøkjær (Ayo Simon Okosun, 81.) – Issam Jebali
Bænken: Hans Christian Bernat, Alexander Juel, Sander Svendsen, Sveinn Aron Gudjohnsen, Ayo Simon Okosun, Moses Opondo, Mikkel Hyllegaard

Næste kamp:
Fredag d. 9. april kl. 18.00, OB – Vejle Boldklub, Nature Energy Park, 3F Superligaen

Annonce