Sønderjyske: Stefan Gartenmann (23.)

Tilskuertal: 6.491

Kampens dommer: Anders Poulsen

Søndag eftermiddag skulle vi spille sæsonens sidste hjemmekamp, og her skulle vi forsøge at gentage den gode præstation, vi leverede, sidst SønderjyskE var på besøg.

Desværre fik vi ikke den samme gode start som sidst, da Sønderjyske allerede efter tre minutter bragte sig foran med 1-0. En pasningsfejl sendte bolden over til Emil Frederiksen, og han sparkede flot bolden over i det lange hjørne, og så var gæsterne tidligt i front i kampen.

Selvom vi havde flere muligheder for at bringe balance i regnskabet, havde vi svært ved at komme frem til de helt store chancer, der kunne få os tilbage i kampen.

Fem minutter inden pausefløjtet fik vi dog en af de største muligheder for at komme på tavlen. Emmanuel Sabbi udfordrede gæsternes Sanneh på hjørnet af straffesparksfeltet. Sønderjydernes forsvarsspiller nedlagde Sabbi, og dommeren pegede på pletten. Jebali lagde bolden til rette, og han sparkede til venstre for sig selv, men desværre sprang Nicolai Flø til den samme side, og han reddede straffesparksforsøget fra Jebali.

I anden halvleg fortsatte vi med at dominere, men vi havde stadig svært ved at komme igennem til de helt åbne muligheder. Men igen fik vores offensiv bragt sig i en situation, som gav os muligheden fra 11-meter-pletten.

Denne gang var det Max Fenger, der blev nedlagt af Maxime Soulas, efter han havde taget et træk inde i feltet. I første omgang mente dommeren ikke, at det var nok til et straffespark, men efter en længere VAR-session, efterfulgt af et kig på skærmen fra dommer Anders Poulsen, blev straffesparket dømt.

Denne gang var det Emmanuel Sabbi, der tog sig af straffesparket, og han sparkede i sikker stil bolden ind i den modsatte side, af hvad målmand Flø forventede, og dermed fik han bragt balance i regnskabet.

Udligningen blev en begyndelse på en god periode fra os, og bagefter var Sabbi tæt på et få bragt os foran, og kort efter var det Mads Frøkjær, der var tæt på at sparke os foran.

Fem minutter før tid så det ud til, at det forløsende sejrsmål skulle komme. Issam Jebali sendte Max Fenger i dybden, og han tog et træk forbi gæsternes keeper. Desværre blev trækket en tand for langt, og dermed blev afslutningen for spids. Det gjorde, at han ikke kunne få sendt bolden ind på den rigtige side af stolpen, og hans forsøg endte i stedet i sidenettet.

I kampens 92. minut kom det nok største jubelbrøl på Nature Energy Park. OB-anfører Jens Jakob Thomasen tog nemlig opvarmningstrøjen af, og han løb på banen til sin sidste hjemmekamp i denne omgang til lyden og synet af stående klapsalver fra de næsten 6.500 tilskuere.

Desværre fik vi ikke flere jubelbrøl på denne søndag eftermiddag, hvor det sluttede 1-1 i kampen mod SønderjyskE. Det betyder samtidig at vi fortsætter stimen af ubesejrede kampe, som nu er oppe på 11 i træk.

OB: Hans Christian Bernat - Nicholas Mickelson, Mihajlo Ivančević, Jørgen Skjelvik, Joel King - Jeppe Tverskov (Jens Jakob Thomasen, 90.), Troels Kløve (Sander Svendsen, 70.) - Emmanuel Sabbi (Jakob Breum 86.), Mads Frøkjær (Ayo Simon Okosun, 86.), Issam Jebali - Max Fenger (Bashkim Kadrii, 86.)
Bænken: Sayouba Mandé, Ayo Simon Okosun, Robin Østrøm, Jens Jakob Thomasen, Sander Svendsen, Bashkim Kadrii, Jakob Breum

Sønderjyske: Nicolai Flø - Marc Dal Hende, Stefan Gartenmann, Bubacarr Sanneh, Mads Albæk (Robin Schouten, 84.), Emil Kornvig (Nikolaj Thomsen, 69.), Rasmus Vinderslev, José Gallegos (Rilwan Hassan, 69.), Peter Christiansen (Abdulrahman Taiwo, 84.), Emil Frederiksen (Isak Steiner Jensen, 63.)
Bænken: Lawrence Thomas, Robin Schouten, Nikolaj Thomsen, Atli Barkarson, Abdulrahman Taiwo, Isak Steiner Jensen, Rilwan Hassan

Næste kamp: Lørdag d. 21. maj kl. 17.00, Vejle Boldklub - OB, Vejle Stadion