Poulsen ser muligheder for tre point
Nyt fra U17

Poulsen ser muligheder for tre point

20 sep 2019

U17-drengene har fået en blandet start på sæsonen, og det samme har lørdagens modstander fra Brøndby. Derfor forventer Ivan Poulsen en kamp, hvor Striberne kan tage sejren.

U17-drengene fra OB et kommet noget blandet i gang med sæsonen. De har spillet en bunke tætte kampe, men Striberne har manglet de sidste marginaler for at få flere point med, og de tætte kampe er indtil videre tippet over til modstanderens side. Derfor er det et OB-hold, der rigtig gerne skal have point på kontoen, når Brøndby lørdag klokken 15.00 kommer på besøg.

- Brøndby er ligesom os kommet lidt blandet fra start i denne sæson. De har resultatmæssigt klaret sig nogenlunde ligesom os, så det er to hold, der er meget opsatte på at sætte point på kontoen i den kommende kamp.

- Vi skal møde er rigtig godt hold med mange dygtige individualister, som er afklarede taktisk og aggressive i presset. Det er vi forberedte på, og vi forventer en ny tæt kamp, hvor vi forhåbentlig kan trække det længste strå, fortæller Ivan Poulsen, som er cheftræner for U17-drengene.

OB-drengene har i de fem første kampe kun spillet en enkelt kamp, hvor der var en forskel på to mål mellem holdene, da der blev fløjtet af. Det har altså været tæt, og det er en af grundene til, at der stadig er masser af tro på tingene – til trods for, at det blot er blevet til fire point i de fem første kampe.

- I Lyngby tabte vi desværre, efter vi var foran. Til trods for det var der flere fornuftige takter i den kamp, ligesom der også har været i vores foregående kampe i denne sæson. Holder vi fast i det, samtidig med at bliver en smule mere effektive, så er der helt afgjort også muligheder for at slå Brøndby.

- Drengene virker opsatte, og vi ser hver uge fremgang på spillernes individuelle indsatsområder, og når de hver især bliver bedre, så har jeg også en tro på, at vi bliver bedre som hold, siger Ivan Poulsen.

OB har et målgennemsnit på tre mål pr. kamp, mens Brøndby har et på fire. Mål er også noget, som Ivan Poulsen forventer, at vi får i denne weekends U17-kamp.

- Jeg tror på, at det bliver en kamp med to hold, der gerne vil spille, og to hold der vil frem for at skabe chancer. Derfor er der gode chancer for, at det både bliver en målrig og underholdende kamp. Vores træningsniveau er højt, det generelle niveau er højt, og drengene har masser af selvtillid. Laver vi en holdpræstation, som jeg ved, vi kan, så er jeg ikke ét sekund i tvivl om, at vi har mulighederne for at tage alle tre point hjemme i Ådalen, fortæller Ivan Poulsen.

U17-drengenes kamp mod Brøndby spilles på kunstgræsbanen i Ådalen lørdag klokken 15.00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik