Annonce
Annonce
Provinsklassiker med live-musik
3F Superliga

Provinsklassiker med live-musik

03 aug 2022
Annonce

På søndag skal de stribede igen i aktion på Nature Energy Park, når vi får besøg af AGF til en vaskeægte provinsklassiker, og inden kampen byder vi velkommen med live-musik i Albani Fanzone.

Annonce

Allerede fra første fløjt i den nye sæson, har vi oplevet massiv opbakning fra hver en stribe på tribunen, og vi er utrolig stolte over, at vi har så flot en fanscene – også selvom sæsonopstarten har været svær. Men heldigvis er der allerede en ny kamp søndag, når vi kl. 18.00 tager imod AGF i en sand provinsklassiker på Nature Energy Park.

Her åbner vi dørene kl. 16.00, og kort tid efter vil vores husmusikere, Frank & Jonas, byde velkommen med musik og godt humør. Vores ansigtsmalere står også klar til at tage imod dig, så du og dine kammerater kan få malet striber på kinderne og blive helt klar til at heppe på gutterne på banen.

Martin Hansen og Månedens Spiller
Til kampen skal vi desuden byde velkommen til vores nye målmand, Martin Hansen, som kan debutere på søndag, da han mandag skrev under på en toårig kontrakt.

Vi hylder også Månedens Spiller for juli, som du kan være med til at kåre i vores fan-app. Har du ikke allerede app’en, kan du hente den her!

Provinsklassiker søndag kl. 18.00

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen, når OB - AGF fløjtes i gang søndag kl. 18.00 på Nature Energy Park. Har du endnu ikke billet til kampen, kan du sikre dig plads på lægterne her!

Annonce