Annonce
Annonce
Provinsklassiker, pokalbrag og ny trøje på syv dage
Nyt fra OB

Provinsklassiker, pokalbrag og ny trøje på syv dage

26 okt 2021
Annonce

I fodboldverdenen hører man ofte, at næste kamp er den vigtigste, men ser man i dag syv dage frem i kalenderen, så ser man som stribet fan ind i en vildt spændende uge med mange højdepunkter.

Annonce

Der er sat mange krydser i kalenderen, når man som OB-fan ser på de kommende syv dage. Der præsenteres ny trøje, vi spiller pokalkamp mod FC Nordsjælland, og så slutter vi af med en provinsklassiker hjemme på Nature Energy Park mod AGF.

Ny OB-trøje præsenteres i dag!

Når man kigger ned i kalenderen, så er det første store kryds for OB-begivenheder allerede sat i dag den 26. oktober. Her bliver en helt ny OB-trøje præsenteret, og på vores sociale medier har du i løbet af de seneste par dage fået et par smugkig på den nye OB-trøje. Så du kan allerede nu begynde at glæde dig til lanceringen!

Pokalbrag i det nordsjællandske onsdag aften

I Sydbank Pokalen er vi kommet frem til 1/8-finalen efter sikre sejre over topholdene i 3. division og 1. division i form af FC Roskilde og FC Helsingør.

Onsdag aften spiller vi vores tredje kamp i dette års pokalturnering, og igen venter der sjællandsk modstand. FC Nordsjælland er nemlig modstanderen onsdag aften klokken 18.00, og kampen spilles på Right to Dream Park i Farum.

Billetterne til kampen kan for voksne købes for bare 40 kroner, mens børn slipper med en 20’er. Tager du ikke til Farum, så kan du se pokalkampen direkte på DR2, hvor de sender optakt fra klokken 17.45.

Provinsklassiker i Odense som ugens helt store finale

Det siges, at man gemmer det bedste til sidst, og det gør vi også i løbet af de næste syv dage. Mandag den 1. november klokken 19.00 er der nemlig lagt op til en basker af en provinsklassiker mod AGF hjemme på Nature Energy Park. Både vi og AGF er lige nu med i en tæt kamp om en plads i Mesterskabsspillet, og inden mandagens kamp har vi og AGF præcis lige så mange point, så det er tre rigtig vigtige af slagsen, der spilles om mandag aften.

Der er nærmest garanti for masser af intensitet både på og udenfor banen, når vi tørner sammen med AGF, og mandag aften bliver absolut ingen undtagelse. Vores to seneste kampe mod aarhusianerne er endt uden vinder, så vi får brug for maksimal fynsk opbakning på tribunerne. Med den kan vi slå aarhusianerne og dermed trække lidt fra dem i tabellen.

Du kan købe billet til mandagens fede fodboldkamp lige her.

Annonce