Puljerne klar til forårssæsonen
Akademi, Nyt fra U12, Nyt fra U13, Nyt fra U14, Nyt fra U15, Nyt fra U17, Nyt fra U19

Puljerne klar til forårssæsonen

14 jan 2019

Alle Akademiets puljer fra U12 til U19 er inddelt til forårssæsonen, og her kan du få et overblik over, hvilke modstandere, de unge striber skal møde.

Der er kun lidt over en måned til, vi forårssæsonen begynder for U17- og U19-Ligaen. Lidt senere begynder de yngre Akademihold, men fælles for alle turneringerne er, at puljerne for foråret er klar!

U12-drengene har faktisk allerede tyvstartet den fjerde omgang af Golden League, da de i weekenden slog Vejle med 9-1. I denne omgang venter der fortsat kampe mod OKS og vores samarbejdsklub Sanderum.
STILLING - U12 Golden League (runde 4)
KAMPPROGRAM - U12 Golden League (runde 4)

Når forårssæsonen begynder, betyder det, at U13-drengene begynder at spille 11-mandsfodbold. Efterårssæsonen blev vundet i suveræn stil, men nu gælder det 11-mandsfodbold, og igen er det i Liga 1. Der venter opgør mod tre af vores samarbejdsklubber i form af Dalum IF, Middelfart G & BK samt Næsby BK. Derudover er der fire jyske modstandere – blandt andet Esbjerg fB.
STILLING - U13 Liga 1
KAMPPROGRAM - U13 Liga 1

U14-drengene får forhåbentlig mere vind i sejlene i foråret end i efteråret. I sidste sæson var i finalen i de jysk/fynske mesterskaber i U14, efter vi vandt forårssæsonen i sikker stil. Nu får årgang 2005 muligheden for at gøre 2004’ernes kunst efter, når de den 16. marts indleder forårssæsonen, der blandt andet byder på kampe mod Esbjerg, Vejle og FC Midtjylland.
STILLING - U14 Liga 1
KAMPPROGRAM - U14 Liga 1

U15 fik en sløj start på efteråret, men sluttede særdeles fornuftigt af, selvom det kun blev til en tredjeplads efter Haderslev og AGF. Haderslev er igen en af modstanderne i forårssæsonen, mens AGF er skiftet ud med FC Midtjylland. Af vores samarbejdsklubber er S.f.B./Tåsinge med i U15 Liga 1- en årgang vi er forsvarende jysk/fynske mestre.
STILLING - U15 Liga 1
KAMPPROGRAM - U15 Liga 1

I efteråret oprettede vi på Akademiet for første gang et hold på U16-niveau, og de lagde fra land med stor stil. Det blev til en førsteplads i U16 Liga 1, hvor vi fik lov at møde andre hold, end vi normalt møder på Akademiet. Eksempelvis kampe mod Jetsmark og Hobro. Efteråret byder igen på kampe mod andre hold, og i marts venter der en heldagstur, når vi på udebane skal møde Frederikshavn. Derudover skal vi også møde vores samarbejdsklubber Dalum/Næsby samt Middelfart G & BK.
STILLING - U16 Liga 1
KAMPPROGRAM - U16 Liga 1

U17-drengene fortsætter forårssæsonen, hvor efteråret sluttede. Det vil sige, vi indleder det med en aktuel sjetteplads, hvor det efter 12 kampe er blevet til 18 point. Efter en pointmæssigt sløv start kom U17-drengene godt i gang, og i de sidste fem runder blev det blot til et enkelt stribet nederlag.
STILLING - U17-Ligaen
KAMPPROGRAM - U17-Ligaen

Ligesom på U17-niveau fortsætter U19-drengene også deres turnering i foråret. Her er striberne på en syvendeplads, og foråret indledes den 23. februar med en hjemmebanekamp mod Silkeborg IF.
STILLING - U19-Ligaen
KAMPPROGRAM - U19-Ligaen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik