Annonce
Annonce
Ramon Leeuwin klar for OB
Førsteholdet

Ramon Leeuwin klar for OB

22 aug 2018
Annonce

OB har købt forsvarsspilleren Ramon Leeuwin i hollandske Utrecht.

Annonce

OB har købt Ramon Leeuwin i hollandske Utrecht. Den 30-årige forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt, der gælder frem til udgangen af juni 2020.

Midterforsvareren Ramon Leeuwin har fået sin fodboldopdragelse i FC Utrecht og har desuden spillet i blandt andet Den Haag og Cambuur i sit hjemland. Det er blevet til godt og vel 200 kampe i den bedste hollandske række, og det gør ham til rutineret forsvarer, der har masser af erfaring at byde ind med.

- Ramon er en spiller, vi har scoutet grundigt, og som vi ser som en klar forstærkning af truppen. Vores trup er i forvejen stærk og konkurrencedygtig, men vi har brug for yderligere erfaring og spillere, der naturligt tager ansvar på banen, så vores yngre spillere har nogle at læne sig op ad. Her er Ramon en rigtig spændende forstærkning af truppen, for han har disse egenskaber, ligesom han på det fodboldmæssige har nogle styrker, der passer til vores spillestil, og som vil gøre ham til en spændende profil i Superligaen, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Jakob Michelsen ser frem til at få Ramon Leeuwin som en del af truppen.

- Ramon Leeuwin er en spændende forsvarsspiller, der kommer med en masse rutine og erfaring fra den hollandske liga. Han er en dygtig spiller, der overordnet holder et godt niveau på mange parametre samtidig med, at han er en ledertype, som vi tror på kan være med til at gøre sine holdkammerater endnu stærkere, siger Jakob Michelsen.

For Ramon Leeuwin bliver opholdet i OB det første fodboldmæssige udenfor Holland. Og det ser forsvarsspilleren frem til.

-  Jeg er rigtig glad for muligheden, og jeg er rigtig spændt på at blive en del af OB og den danske Superliga. Jeg glæder mig til at komme til en ny fodboldkultur og at komme til en anden liga end den hollandske, som jeg kender ind og ud efter 10 år. Jeg kender en del til den danske liga, fordi jeg har spillet med og mod en del af de spillere, der er her, og jeg taler ofte med Mohamed El Makrini, der har fortalt mig en del om, hvad det er, jeg kan forvente. Generelt vil jeg hellere vise, hvad jeg er god til, end jeg vil tale om det, men man kan forvente at jeg bidrager med noget styrke og power og med noget lederskab og erfaring. Jeg er helt fit efter en fuld opstart med Utrecht, og jeg spillede 90 minutter i første runde, så jeg er klar til at bidrage med det samme, siger Ramon Leeuwin.

Det bliver trøje nr. 5, der kommer til at sidde på Ramon Leeuwin, når han fremover repræsenterer OB, og han er allerede klar på træningsbanen i Ådalen onsdag formiddag.

Annonce